Ontdek jouw wereld met Mikz

Het Coronavirus


Noodopvang tot 8 juni

Voor de laatste informatie met betrekking tot noodopvang verwijzen we naar de brieven die de betreffende ouders hebben ontvangen.

Informatie vanuit de gemeente Waalwijk staat hier.

Informatie vanuit de gemeente Heusden staat op de website van de gemeente Heusden op de pagina www.heusden.nl/coronavirus.

Informatie vanuit de gemeente Loon op Zand voor opvang van 0-4 jaar: "Wil je gebruik maken van noodopvang, dan kan in de gemeente Loon op Zand contact worden opgenomen met kinderopvangorganisatie KMB via telefoonnummer 0416 27 84 72 of via email info@kinderopvangmb.nl. De andere kinderopvangorganisaties in Loon op Zand (zijnde Kanti Kinderopvang, Kinderopvang Buitenlust en Gastouderbureau Bontekoe) hebben aangegeven net als Mikz op dit moment helaas geen ruimte te hebben voor extra noodopvang.". Noodopvang voor leerlingen van Den Bussel en De Touwladder wordt verzorgd door Mikz.

(update 25 mei, 12.00 uur)

Update rondom facturering kinderopvang

Vrijdag 20 maart is bekend gemaakt dat er een regeling komt voor het terugbetalen van de eigen bijdrage aan de ouders wie de kinderen op dit moment niet naar de kinderopvang of BSO kunnen brengen. Dit in verband met het overheidsbesluit om de reguliere kinderopvang te sluiten wegens het Coronavirus. Voor het persbericht in het Nederlands klik hier. Voor een overzicht van veelgestelde vragen rondom de terugbetaling van de eigen bijdrage klik hier.

Friday, 20th March, it has been announced parents whose children can not be brought to our childcare locations, will be compensated over the period starting 16th of March and ending 6th of April. Reason is the closure of regular childcare.

Due to the governmental measures concerning the Coronavirus, emergency childcare is offered only to parents working in crucial jobs within our society.

Compensation is granted for the costs of personal contribution for childcare for parents working in crucial jobs and parents that can not bring their child to our childcare locations.
Please find the press release in English here.
Ouders van wie kinderen gebruik maken van reguliere Mikz kinderopvang ontvangen hierover zo spoedig mogelijk nadere informatie.
(aangepast 23 maart 2020)

MEASURES TO COMBAT CORONAVIRUS, click the button in your language.

Pic4.TurksPic4. PoolsPic Engels4Pic Arabisch4