Ontdek jouw wereld met Mikz

Start SAAM gastouderbureau


Per 1 januari start SAAM gastouderbureau.

 

Sinds 1 januari 2023 wordt de gastouderopvang van Mikz Kinderopvang voortgezet door SAAM gastouderbureau. SAAM gastouderbureau is bereikbaar via info@saamgastouderbureau.nl en 06-29422639. 

Onder leiding van eigenaar/houder Carolijn Lambooij maakt SAAM een doorstart met het gastouderbureau van Mikz Kinderopvang.

Gastouderopvang is een goed gewaardeerde, kleinschalige en flexibele vorm van kinderopvang. SAAM gastouderbureau gaat de begeleiding van de opvang van zo’n 200 kinderen bij circa 35 gastouders voortzetten.

De gastouderopvang verdient specialistische ondersteuning door een bureau dat zich in het bijzonder richt op deze vorm van opvang. Met dit gegeven heeft Mikz Kinderopvang onlangs besloten om te stoppen met de gastouderopvang. De kinderopvang in Nederland maakt een ontwikkeling door waarbij steeds meer wordt samengewerkt met onderwijs binnen integrale kindcentra. Bij Mikz Kinderopvang komt hier meer en meer de focus op te liggen.

Mikz heeft in SAAM gastouderbureau een voor de gastouders en ouders bekende en betrouwbare opvolger gevonden. Hiermee blijft de gastouderopvang in de regio Heusden, Waalwijk en Loon op Zand gewaarborgd.

SAAM gastouderbureau bemiddelt tussen ouders en gastouders, waarbij de kinderen bij de gastouders thuis worden opgevangen. Professioneel en betrouwbaar, met persoonlijke aandacht voor ouders en gastouders.

Naast bemiddelingsmedewerker Saskia de Wit (net als Carolijn Lambooij reeds vele jaren werkzaam bij het gastouderbureau van Mikz) zal het team van SAAM gastouderbureau worden versterkt met Marjon Beekmans.

Mikz Kinderopvang en SAAM gastouderbureau hebben alle vertrouwen in een voorspoedige voortzetting van de opvang van de kinderen bij hun gastouder.

Op 9 november werd de doorstart officieel vastgelegd.