Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Alles Kids

 • BSO
 • VAK

Yvette van der Burgt-Bedaux, wijkmanager BSO Alles Kids: “Dit is een prachtige BSO-locatie, met buiten volop speelmogelijkheden. We hebben een eigen speelplaats én een park waar de kinderen kunnen ravotten. Het park beschouwen we als onze achtertuin, heel erg fijn.”

Welk spelletje zal ik vandaag gaan spelen?

Is jouw kind tussen de 4 en 8 jaar oud? Dan is hij of zij voor en na schooltijd van harte welkom bij de voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO) van Alles Kids in Vlijmen. We vinden het belangrijk dat kinderen de dag rustig beginnen. Vanaf 7.30 uur druppelen ze bij ons binnen en vanaf dat moment kletsen ze bijvoorbeeld met hun leeftijdsgenootjes, leggen ze een puzzel of lezen ze een boek. Vanzelfsprekend zorgen we dat ieder kind op tijd in het klaslokaal aanwezig is. Na afloop van een schooldag krijgen de kinderen alle ruimte elkaar op te zoeken en eventueel samen een activiteit te ondernemen. Op woensdag en vrijdag vangen we ook kinderen op in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Voor deze kinderen komen we met andere spelactiviteiten en workshops. De kinderen geven zelf aan bij welke workshop ze graag aansluiten. We stimuleren de samenwerking tussen kinderen en de manier waarop zij elkaars fantasie prikkelen. Bij ons hebben ze tevens de ruimte bij te praten over de indrukken die ze hebben opgedaan en verder te praten over de lesstof die is behandeld. We werken niet met een vaste groepsindeling. Wat ons betreft is opvangtijd ook vrije tijd en daarom kiezen de kinderen zelf wat ze willen gaan doen. Tot het maken van die keuzes zijn ze volgens ons heel goed in staat. De verschillende ruimten, onze spetterende dagactiviteiten en mini-workshops bieden in ieder geval volop spelmogelijkheden.

Lekker creatief en sportief bezig zijn

Vanuit ons vaste team van pedagogisch medewerkers voelen we ons nauw verbonden aan deze locatie en de kinderen die naar ons toe komen. Onder hetzelfde dak, maar met een eigen ingang huist kinderdagverblijf Tierelantijn. Met deze locatie onderhouden we nauw contact. De groepsdynamiek houden we in de gaten, want we vinden het belangrijk dat ieder kind zich op zijn of haar gemak voelt. We zijn graag creatief bezig met de kinderen en laten hen volop meehelpen zodat ze leren zelfstandig te worden. Iedere donderdag komt een beweegcoach op bezoek, die met de kinderen verschillende sporten beoefent. De groep bestaat uit maximaal veertig kinderen: ondanks de grootte voelt het hier heel knus en gezellig.

Een heel fijn uitgestrekt park

We bevinden ons op loopafstand van basisschool De Bussel. In het uitgestrekte en autovrije park waarin onze VSO en BSO zich bevinden, kunnen kinderen volop rennen, klimmen en ravotten. De binnenspeelzaal en de grote buitenspeelplaats zijn speciaal voor de kinderen van de BSO.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO en VSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres vlijmen@ocmikz.nl .

BSO Alles Kids

 • Mgr van Kesselstraat 27B
 • 5251 AW Vlijmen
 • Tel. 06-44850326
 • alleskids@mikz.nl
 • Contact: Yvette van der Burgt-Bedaux

Openingstijden

 • BSO
 • VAK
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Kom bij de Oudercommissie!


  Gevraagd en ongevraagd meedenken over allerlei beleidsmatige en praktische zaken. Op locatie, en in de centrale oc. Hierin bespreken oc-leden met de directeur-bestuurder het beleid op organisatieniveau en brengen er advies over uit. De directie van Mikz stelt het 'klankbord' van deze centrale oc voor strategische beleidszaken zeer op prijs.

  Belangstelling, of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Vraag meer info op je locatie of stuur ons een mail. Het mailadres staat op de onderste regel hiernaast. Wij waarderen je inbreng zeer!