Ontdek jouw wereld met Mikz

TSO Athena

 • TSO

Nicole Pijnenburg, wijkmanager TSO Athena: “Ik ben heel blij met de heldere aanpak die we hanteren bij TSO Athena. Er is een duidelijke wisselwerking tussen de TSO en de basisschool: we doen het echt samen!”

Samen eten

Bij de tussenschoolse opvang (TSO) van Mikz komen kinderen in een ontspannen setting bij elkaar om hun boterhammen op te eten en samen de ochtend door te nemen. Na het eetmoment is er alle gelegenheid om met elkaar te spelen en een activiteit op te pakken. Binnen het Athena onderwijs verzorgen wij deze opvang. De TSO van Athena kenmerkt zich door een zeer goede samenwerking en afstemming met de school. Dat is belangrijk, want leerlingen van het Athena onderwijs hebben vanwege hun hoogbegaafdheid stabiliteit en duidelijkheid nodig.

Een gezellig moment

Een enthousiast team van pedagogisch medewerkers en vrijwilligers maken van overblijven samen met de kinderen een gezellig moment. Met het schoolteam stemmen we de manier van werken op elkaar af. We vinden het belangrijk duidelijke regels te stellen zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Dat is ook onze rol: een stabiel rustmoment bieden tijdens de middagpauze van een drukke schooldag. Bij de TSO van Athena zijn we in twee shifts gaan werken. Dat betekent dat drie vaste medewerkers op de groep staan en dat de leerlingen in kleinere groepen tegelijk naar buiten kunnen. Onze medewerkers hebben de juiste competenties en volgen zowel trainingen als deskundigheidsbevordering, verzorgd door Athena.

Contact

Een je nieuwsgierig geworden naar onze TSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl.

TSO Athena

Openingstijden

 • TSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr