Ontdek jouw wereld met Mikz

TSO Pater van der Geldschool

 • TSO

Samen eten én even ontspannen

Leerlingen van basisschool Pater van der Geld die overblijven, doen dat bij de tussenschoolse opvang (TSO) die Mikz in het schoolgebouw verzorgt. De kinderen zoeken elkaar op en vinden elkaar al snel voor het spelen van een spelletje. Ze nemen samen de dag door of ze trekken zich even terug in de ontspanhoek voor het lezen van een boek. Na het eten van de zelf meegebrachte boterhammen beginnen ze uitgerust aan het tweede deel van de schooldag.

Luisteren naar het verhaal van de kinderen

De medewerksters van de TSO op de Pater van der Geld school zijn altijd nieuwsgierig naar de lesstof die de kinderen in de ochtend op school hebben behandeld. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat we de kinderen de ruimte geven hun verhaal te doen. We staan open voor datgene wat een kind aan ons kwijt wil en spelen in op de belevingswereld van ieder kind. Na het eten van de boterhammen gaan we aan de slag met een activiteit, waar de kinderen bij aan kunnen sluiten.

Een frisse neus halen

Tijdens het overblijven mogen de kinderen gebruik maken van de gymzaal van de basisschool. Dat biedt hen volop ruimte even een frisse neus te halen. Het allerliefst spelen de kinderen samen op de buitenspeelplaats, waar we verschillende spellen spelen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze TSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl.

TSO Pater van der Geldschool

 • Alberdingk Thijmstraat 25
 • 5144 SJ Waalwijk
 • zanddonk@mikz.nl
 • Contact: Mariska van Buul

Openingstijden

 • TSO
 • Mo
  Di
  Wo
  Do
  Vr