Ontdek jouw wereld met Mikz

TSO Vrijhoeve

 • TSO

Hanneke de Graaff, wijkmanager bij TSO Vrijhoeve: “Op onze tussentijdse opvang pakken kinderen echt even een rustmomentje na een drukke ochtend op school. We eten samen een boterham, waarna de kinderen een spelletje spelen of zich terugtrekken voor het lezen van een boek.”

 

Even ontspannen in de leeshoek

Samen met je klasgenootjes een boterham eten en terugblikken op de indrukken van die ochtend. Daarna even ontspannen in de leeshoek, om vervolgens aan te sluiten bij een aantrekkelijke activiteit op het schoolplein of in de gezellige binnenruimtes. Dat kan bij de TSO op basisschool de Vrijhoeve.

Vertel het maar!

In samenwerking met een team van vrijwillige overblijfkrachten zorgen we voor een gezellige tijd tussen de schooluren door. De kinderen zitten vol verhalen en daar luisteren we maar wat graag naar. We vinden het belangrijk een stabiel rustmoment voor de kinderen in te plannen. Daarom letten we er als medewerkers op dat jouw kind zich na de middagpauze met voldoende energie weer op de lesstof kan storten.

Eén gezellige open ruimte

Basisschool de Vrijhoeve stelt voor de TSO een ruimte beschikbaar, waar we met z’n allen onze boterham opeten.

Tarieven / contact

De tarieven voor het overblijven worden bepaald door de schooldirectie, in samenspraak met de medezeggenschapsraad van de school. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze TSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl.

 

TSO Vrijhoeve

Openingstijden

 • TSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr