Ontdek jouw wereld met Mikz

Allround Pedagogisch Medewerker


Voor onze wijk Waalwijk Zuid zijn wij op zoek naar een:

Allround Pedagogisch Medewerker

voor gemiddeld 27-32 uur per week.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een flexibele collega die op verschillende groepen in Waalwijk aan de slag gaat. Je werkt zowel op het kinderdagverblijf als op de BSO. De exacte dagen en werktijden zullen samen in overleg afgestemd worden. Je komt onder andere te werken bij Kindcentrum Juliana van Stolberg en BSO Bosrijk. 

KINDCENTRUM JULIANA VAN STOLBERG

Alles onder één dak

Kindcentrum Juliana van Stolberg is voor kinderen een feest van herkenning. Hier komen kinderen samen op de peuterspeelzaal (PSZ), het kinderdagverblijf (KDV), de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). De lokalen in ons kindcentrum zijn ingericht met uitdagende hoeken, ieder met een eigen thema. Zo is er een huishoek, een bouwhoek, een atelier en een leeshoek. Voor de kinderen van de VSO en de BSO is er ook volop ruimte tot ontspanning en deelname aan activiteiten. We spelen samen en maken o.a. gebruik van een prachtige centrale keuken. En bij mooi weer? Dan gaan we naar buiten! Er is een leer- en ontdektuin waar heel het Kindcentrum gebruik van maakt. Ook kunnen ze klimmen en klauteren op de grote boomstammen die in de moestuin liggen. De kinderen van de BSO zijn regelmatig te vinden in de grote gymzaal en in de pannakooi achter op het plein. Maar er is natuurlijk ook aan de allerkleinste gedacht in de vorm van een babyweide.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-juliana-van-stolberg/

BSO BOSRIJK

Wij zitten in een stoere blokhut!

Drie dagen in de week komen de kinderen na schooltijd samen bij BSO Bosrijk aan de rand van Kaatsheuvel ten zuiden van Waalwijk. We zijn gevestigd op de bovenverdieping van de blokhut van scoutingvereniging MBG: een hele gave omgeving! Bij aankomst is er ruimte voor ontspanning en blikken we samen terug op de dag met drinken en fruit. De bovenverdieping van de blokhut is licht, ruim en met stoere materialen ingericht. Op het grote buitenterrein van de scouting kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven. De kinderen krijgen volop activiteiten aangeboden, maar bepalen zelf of ze hieraan deelnemen of toch liever iets anders doen. Opvangtijd is immers ook vrije tijd! De kinderen kunnen natuurlijk ook gewoon lekker zelfstandig buiten spelen.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-bosrijk/

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.188,- en maximaal € 2.979,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • De mogelijkheid om jouw uren aan te vullen op de dagopvang;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met verschillende leeftijdsgroepen en vindt het leuk om op verschillende groepen ingezet te worden;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


27-32 uur per week
Waalwijk

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Allround Pedagogisch Medewerker Waalwijk Zuid. 

Vragen?

Voor telefonische informatie kun je terecht bij Wijkmanager Anja Geerts via telnr. 06-18644046.