Ontdek jouw wereld met Mikz

Allround Pedagogisch Medewerker Vlijmen


Voor Kindcentrum Tierelantijn & BSO Kids Club in Vlijmen zijn wij op zoek naar een:

Allround Pedagogisch Medewerker

voor gemiddeld 15-36 uur per week.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een flexibele collega die op verschillende groepen in Vlijmen aan de slag gaat. Je werkt zowel op het kinderdagverblijf als de BSO en peuterspeelzaal. De exacte dagen en werktijden zullen samen in overleg afgestemd worden. Je komt onder andere te werken op Kindcentrum Tierelantijn en BSO Kids Club.

KINDCENTRUM TIERELANTIJN

Hier genieten we van de groene omgeving en zijn we veel buiten!

Kindcentrum Tierelantijn is gelegen aan een uitgestrekt park, waar we kinderen verwelkomen op het kinderdagverblijf (KDV), de peuterspeelzaal (PSZ) en de buitenschoolse opvang (BSO). In Kindcentrum Tierelantijn vinden kinderen een vertrouwd, tweede thuis. Voor de kleinste hebben we diverse uitdagende hoeken met ieder een eigen thema. Daarnaast is er een ruimte die wordt gebruikt om lekker in te kunnen bewegen, ontmoeten, dansen, peutergymmen en feestjes te vieren. Ook buiten de muren van ons gebouw, in de door ons zo geliefde groene omgeving, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Voor de kinderen van de BSO hebben we spelactiviteiten en workshops. De verschillende ruimten, onze spetterende dagactiviteiten en mini-workshops bieden volop spelmogelijkheden. Het omgeven uitgestrekte en autovrije park biedt ruimte om o.a. te rennen, klimmen en ravotten. Kortom, hier is altijd genoeg te beleven!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-tierelantijn/


BSO KIDS CLUB

Bij buitenschoolse opvang Kids Club in Vlijmen verwelkomen we kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar na schooltijd. Volop ontdekken, dat doen de kinderen bij de BSO Kids Club. We maken gebruik van een rustige, authentieke locatie in het markante clubgebouw van scouting Maurice Flacard: een geweldige omgeving voor kinderen om samen te spelen! Regelmatig krijgen we professionals over de vloer die de kinderen laten kennismaken met bijvoorbeeld kunst en cultuur of sport en muziek door middel van workshops. De buitenomgeving verlangt een zekere mate van verantwoordelijkheid: er is geen hek en de kinderen krijgen op het grote terrein volop ruimte om buiten te spelen. Wanneer de kinderen binnen zijn? Niet zo heel vaak. Ze vinden het veel te gaaf om in deze omgeving bezig te zijn met uitdagende materialen waarmee ze bijvoorbeeld zelf hutten bouwen.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-kids-club/

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.188,- en maximaal € 2.979,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • De mogelijkheid om jouw uren aan te vullen op de dagopvang;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met verschillende leeftijdsgroepen en vindt het leuk om op verschillende groepen ingezet te worden;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


15-36 uur per week
Vlijmen
Minimaal maandag, dinsdag & donderdag

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Allround Pedagogisch Medewerker Vlijmen. 

Vragen?

Voor telefonische informatie kun je terecht bij Wijkmanager Louise Strijk via 06-58983346.