Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Medewerkers Vlijmen-Zuid


Voor BSO Alles Kids en BSO Kids Club in Vlijmen-Zuid Zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste:

BSO Medewerkers

Ga jij graag met kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar of van 7 tot 13 jaar op zoek naar hun talenten en interesses? Bied jij daar de juiste materialen en activiteiten voor aan? Voor ons team op BSO Alles Kids (4-7 jaar) en BSO Kids Club (7+) zijn wij op zoek naar creatieve collega's voor de BSO. Een fijne uitdagende plek waar kinderen na een intensieve schooldag even stoom kunnen afblazen. We luisteren naar elkaars verhalen en spelen zoveel mogelijk in op de behoeftes. Samen met jou en de kinderen stemmen we hier de activiteiten op af. Zo is een middag op de buitenschoolse opvang altijd een gezellige ontdekkingsreis! Fantastisch toch?!

EEN CREA(C)TIEVE OMGEVING VOOR JOU EN DE KINDEREN
Bij de inrichting van de BSO is rekening gehouden met ruimte, meubilair en materialen die het ontdekken tegemoetkomen. Een activiteitenteam zorgt voor een uitdagend aanbod aan activiteiten. Zo kunnen de kinderen kiezen uit bijvoorbeeld techniek, natuur, creatief, expressie of koken. Ook verzorgen beweegspecialisten sportclinics, zodat de kinderen kennis maken met verschillende sporten. Dat is niet alleen leuk, maar ook erg gezond! Als pedagogisch medewerker ben je zoveel mogelijk tussen de kinderen. Zo heb je de rust en ruimte om goed naar ze te luisteren, te observeren en in te spelen op de individuele behoeften. Daarnaast zijn zij vertegenwoordigd in een Kinderraad en denken zij mee over het activiteitenaanbod. Hebben zij een nieuw voorstel? Niet is te gek, we gaan ervoor!


KINDCENTRUM TIERELANTIJN

Hier genieten we van de groene omgeving en zijn we veel buiten!

Kindcentrum Tierelantijn is gelegen aan een uitgestrekt park, waar we kinderen verwelkomen op het kinderdagverblijf (KDV), de peuterspeelzaal (PSZ) en de buitenschoolse opvang (BSO). In Kindcentrum Tierelantijn vinden kinderen een vertrouwd, tweede thuis. Voor de kleinste hebben we diverse uitdagende hoeken met ieder een eigen thema. Daarnaast is er een ruimte die wordt gebruikt om lekker in te kunnen bewegen, ontmoeten, dansen, peutergymmen en feestjes te vieren. Ook buiten de muren van ons gebouw, in de door ons zo geliefde groene omgeving, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Voor de kinderen van de BSO hebben we spelactiviteiten en workshops. De verschillende ruimten, onze spetterende dagactiviteiten en mini-workshops bieden volop spelmogelijkheden. Het omgeven uitgestrekte en autovrije park biedt ruimte om o.a. te rennen, klimmen en ravotten. Kortom, hier is altijd genoeg te beleven!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-tierelantijn/


BSO KIDS CLUB

Bij buitenschoolse opvang Kids Club in Vlijmen verwelkomen we kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar na schooltijd. Volop ontdekken, dat doen de kinderen bij de BSO Kids Club. We maken gebruik van een rustige, authentieke locatie in het markante clubgebouw van scouting Maurice Flacard: een geweldige omgeving voor kinderen om samen te spelen! Regelmatig krijgen we professionals over de vloer die de kinderen laten kennismaken met bijvoorbeeld kunst en cultuur of sport en muziek door middel van workshops. De buitenomgeving verlangt een zekere mate van verantwoordelijkheid: er is geen hek en de kinderen krijgen op het grote terrein volop ruimte om buiten te spelen. Wanneer de kinderen binnen zijn? Niet zo heel vaak. Ze vinden het veel te gaaf om in deze omgeving bezig te zijn met uitdagende materialen waarmee ze bijvoorbeeld zelf hutten bouwen.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-kids-club/

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.188,- en maximaal € 2.979,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • De mogelijkheid om jouw uren aan te vullen op de dagopvang;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft op de BSO te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Hebt affiniteit met kinderen van 4-13 jaar;
  • Bent minimaal 3 dagen per week inzetbaar;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


Minimaal 15 uur per week
Vlijmen-Zuid
Maandag, dinsdag & donderdag

Vragen?

Heb je vragen bel of app dan even met onze wijkmanager Louise Strijk bereikbaar op telnr. 06-58983346.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. vacature BSO Medewerkers Vlijmen-Zuid.