Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO toppers gezocht!


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 36 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit.

Voor meerdere kindcentra in Kaatsheuvel en Sprang-Capelle zijn wij op zoek naar:

Pedagogisch Medewerkers BSO

Vanaf 15 uur per week.

Begint het al te kriebelen? Lees dan snel verder…


Koning Groen
Leeftijd kinderen: 4-7 jaar
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag.
Ingangsdatum: Per direct

Onze naam verraadt het al een beetje: bij Kindcentrum Koning Groen brengen we heel veel tijd door in de buitenlucht. Spelen, ontdekken, beestjes zoeken, plantjes planten, vies worden: hier mag het allemaal. Dat geldt voor ons kinderdagverblijf (KDV) en voor de basisschoolleerlingen die na schooltijd bij onze buitenschoolse opvang (BSO) aansluiten. De kinderen kunnen hier heerlijk vertoeven en spelen in de mooie lichte ruimtes, ingericht door het interieur team. Er zijn verschillende uitdagende hoeken met een eigen thema. Zo is er voor de peuters o.a. een huishoek en een bouwhoek en voor de BSO-kinderen een ontdeklokaal met atelier en techniekwerkplaats. Samen met een warm team van bevlogen en kundige collega’s maken wij er elke dag weer een feestje van. Het is elke dag het gevoel van thuiskomen, voor zowel kind als collega!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:
https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-koning-groen/


BSO Koning Rembrandt
Leeftijd kinderen 7-12 jaar
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag.
Ingangsdatum: Per direct

Naast BSO Koning Groen, in de dependance van basisschool Villa Vlinderhof is BSO Koning Rembrandt gevestigd. Wij zijn een 7+ BSO waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Alles is ingericht om kinderen in een uitdagende omgeving te prikkelen en de wereld op hun eigen manier te laten ontdekken. In de lichte centrale ruimte staan lange tafels waar de kinderen bij binnenkomst gezellig een hapje en een drankje kunnen nuttigen, maar ook samen een gezelschapsspel kunnen spelen. Speciaal voor de fijnproevers en smaakmakers is er een keuken waar zij hun kookkunsten tentoon kunnen stellen. Er zijn verschillende hoeken ingericht waarin de kinderen kunnen spelen of zich terug kunnen trekken. Zo is er, naast de keuken, een bouwplaats en een technisch ontdekatelier. Hier kan geëxperimenteerd worden met verschillende materialen en gereedschappen. Naast de uitdagende hoeken is er ook veel ruimte om lekker even stoom af te blazen in de lees-/chillhoek na een lange schooldag!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:
https://www.mikz.nl/locaties/bso-koning-rembrandt/


Rode Loper

Leeftijd kinderen: 4-7 jaar
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Ingangsdatum: Per 01-10-2022

In dienstencentrum De Rode Loper bevindt zich peuterspeelzaal De Rode Loper, waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen. Er zijn uitdagende speelhoeken ingericht, zo is er een bouwhoek, lees- en chillhoek en een huishoek. Knusse ruimtes die de kinderen uitnodigen elkaars fantasie te prikkelen en nieuwe ontdekkingen te doen. In hetzelfde gebouw bevinden zich de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). Op de BSO kiezen kinderen voor wat ontspanning na afloop van een drukke schooldag of nemen ze deel aan een leuke activiteit. We zijn bij mooi weer ook buiten te vinden. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de ruime, afgesloten buitenspeelplaats en geregeld maken we een uitstapje naar het pleintje aan ’t Mastgat. Iedere dag ziet er weer anders uit. 

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:
https://www.mikz.nl/locaties/bso-de-rode-loper/

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende groene werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

Jij, onze nieuwe Mikz collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met de BSO;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


15-24 uur per week
Kaatsheuvel en Sprang-Capelle
Werkdagen zijn bespreekbaar

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Pedagogisch Medewerker BSO.

Vragen?

Heb je vragen bel of app dan even met Wilma Blankenstein (Wijkmanager) bereikbaar op telnr. 06-51956605.