Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Medewerker Koning Rembrandt


Voor onze BSO Koning Rembrandt in Sprang-Capelle zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker BSO

Vanaf 15 uur per week.

Begint het al te kriebelen? Lees dan snel verder…

Ga jij graag met kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar op ontdekking? Voor ons team op BSO Koning Rembrandt zijn wij op zoek naar een energieke collega. Deze BSO ligt op een unieke locatie waar kinderen na een intensieve schooldag even stoom kunnen afblazen. We luisteren naar elkaars verhalen en spelen zoveel mogelijk in op de behoeftes. Samen met jou en de kinderen stemmen we hier de activiteiten op af. Denk aan activiteiten zoals koken. Zo is een middag op de buitenschoolse opvang altijd een uitdagende ontdekkingsreis! Fantastisch toch?!

EEN CREA(C)TIEVE OMGEVING VOOR JOU EN DE KINDEREN
Bij de inrichting van de BSO is rekening gehouden met ruimte, meubilair en materialen die het ontdekken tegemoetkomen. Een activiteitenteam zorgt voor een uitdagend aanbod aan activiteiten. Zo kunnen de kinderen kiezen uit bijvoorbeeld techniek, natuur, creatief, expressie of koken. Ook verzorgen beweegspecialisten sportclinics, zodat de kinderen kennis maken met verschillende sporten. Dat is niet alleen leuk, maar ook erg gezond! Als pedagogisch medewerker ben je zoveel mogelijk tussen de kinderen. Zo heb je de rust en ruimte om goed naar ze te luisteren, te observeren en in te spelen op de individuele behoeften. Daarnaast zijn zij vertegenwoordigd in een Kinderraad en denken zij mee over het activiteitenaanbod. Hebben zij een nieuw voorstel? Niet is te gek, we gaan ervoor!

 

BSO KONING REMBRANDT

Een fijne, centrale ontmoetingsplek

Naast BSO Koning Groen, in de dependance van basisschool Villa Vlinderhof is BSO Koning Rembrandt gevestigd. Wij zijn een 7+ BSO waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Alles is ingericht om kinderen in een uitdagende omgeving te prikkelen en de wereld op hun eigen manier te laten ontdekken. In de lichte centrale ruimte staan lange tafels waar de kinderen bij binnenkomst gezellig een hapje en een drankje kunnen nuttigen, maar ook samen een gezelschapsspel kunnen spelen. Speciaal voor de fijnproevers en smaakmakers is er een keuken waar zij hun kookkunsten tentoon kunnen stellen. Er zijn verschillende hoeken ingericht waarin de kinderen kunnen spelen of zich terug kunnen trekken. Zo is er, naast de keuken, een bouwplaats en een technisch ontdekatelier. Hier kan geëxperimenteerd worden met verschillende materialen en gereedschappen. Naast de uitdagende hoeken is er ook veel ruimte om lekker even stoom af te blazen in de lees-/chillhoek na een lange schooldag!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-koning-rembrandt/ 

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.188,- en maximaal € 2.979,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende groene werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

Jij, onze nieuwe Mikz collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft op de BSO te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met de BSO;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


Vanaf 15 uur per week
Sprang-Capelle
Maandag, dinsdag & donderdag

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. BSO Medewerker Koning Rembrandt.

Vragen?

Heb je vragen bel of app dan even met onze wijkmanager Dorus de Kort bereikbaar op telnr. 06-51956605.