Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker Flex


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 37 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit.

Collega gezocht die alle leeftijden een uitdaging vindt!

Voor Waalwijk Zuid zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker Flex

voor gemiddeld 32 uur per week.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een flexibele collega die op verschillende locaties in Waalwijk Zuid aan de slag gaat. Je werkt zowel op de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf als de BSO. De exacte dagen en werktijden zullen samen in overleg afgestemd worden. Je komt onder andere te werken op Kindcentrum Zanddonk en Juliana van Stolberg.

KINDCENTRUM ZANDDONK
Dit voelt vertrouwd!

Kindcentrum Zanddonk is vanaf januari 2020 gevestigd in de nieuwbouw van de basisscholen Van der Heijden en Pater van der Geld en staat bekend om haar gezellige en herkenbare opvangplek voor kinderen. Hier komen kinderen samen op de peuterspeelzaal (PSZ), de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). Het lokaal van de peuters bestaat uit verschillende speelhoeken zoals een knusse huishoek, een leeshoek en een bouwhoek. Het liefst spelen de kinderen buiten, waar ze genieten van de buitenruimte. De grotere kinderen komen na schooltijd samen bij de BSO. Ze worden ontvangen met eten en drinken en vervolgens gaan ze voor deelname aan activiteiten in groepjes uiteen. Op de mooie grote buitenspeelplaats kunnen ze heerlijk klimmen, klauteren of een balletje trappen.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-zanddonk/

KINDCENTRUM JULIANA VAN STOLBERG
Alles onder één dak

Kindcentrum Juliana van Stolberg is voor kinderen een feest van herkenning. Hier komen kinderen samen op de peuterspeelzaal (PSZ), het kinderdagverblijf (KDV), de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). De lokalen in ons kindcentrum zijn ingericht met uitdagende hoeken, ieder met een eigen thema. Zo is er een huishoek, een bouwhoek, een atelier en een leeshoek. Voor de kinderen van de VSO en de BSO is er ook volop ruimte tot ontspanning en deelname aan activiteiten. We spelen samen en maken o.a. gebruik van een prachtige centrale keuken. En bij mooi weer? Dan gaan we naar buiten! Er is een leer- en ontdektuin waar heel het Kindcentrum gebruik van maakt. Ook kunnen ze klimmen en klauteren op de grote boomstammen die in de moestuin liggen. De kinderen van de BSO zijn regelmatig te vinden in de grote gymzaal en in de pannakooi achter op het plein. Maar er is natuurlijk ook aan de allerkleinste gedacht in de vorm van een babyweide.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-juliana-van-stolberg/

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent in het bezit van een VVE certificaat;
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met verschillende leeftijdsgroepen;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


32 uur per week
Waalwijk Zuid
Werkdagen in overleg

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. vacature Pedagogisch Medewerker Flex Waalwijk Zuid.

Vragen?

Bel dan even met onze Wijkmanager Anja Geerts bereikbaar op telnr. 06-18644046.