Ontdek jouw wereld met Mikz

Werken, leren èn verdienen als BBL'er


Heb jij passie voor begeleiding, verzorging en ontwikkeling van kinderen? Ben jij leergierig, wil jij altijd al aan de slag in de kinderopvang, maar mis je het juiste diploma? Kom werken, leren en verdienen bij Mikz!

Mikz Kinderopvang zoekt enthousiaste en creatieve:

GROEPSHULPEN/BBL'ers (min. 20 uur per week)

  

Wie ben jij en wat ga je doen?

Je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast om een nieuw avontuur aan te gaan? Wij leiden je graag op tot pedagogisch medewerker (niveau 3 of 4) bij Mikz Kinderopvang!

Alvorens het BBL traject start begin je als groepshulp ondersteunend op onze groepen en helpt onze pedagogisch medewerkers in het uitvoeren van algemeen verzorgende taken, activiteiten met de kinderen en/of licht huishoudelijke werkzaamheden.

Zodra wij een volle klas hebben, 15-20 leerlingen, start op korte termijn het BBL traject voor jou. Dé start van jouw droombaan als pedagogisch medewerker! 

  Sollicitatieprocedure:

  • Kennismakingsgesprek middels een speeddate.
  • Is er een match tussen jou en Mikz dan volgt een capaciteitstest (voor bepaling niveau 3 of 4 BBL opleiding).
  • Ten slotte vindt er een meeloopmoment plaats op één van onze locaties om de sfeer te komen proeven.

  Zodra je officieel start als BBL leerling ben je samen met ervaren collega’s verantwoordelijk voor de verzorging, begeleiding en ontwikkeling van de kinderen in het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Je maakt kennis met en werkt volgens onze pedagogische visie: de drie pedagogen. Je volgt de opleiding via de duale weg, waarbij het theoretische gedeelte wordt verzorgd door een erkend opleidingsinstituut. Dit betekent dat je 1 dag per week een schooldag hebt en op de andere dagen kennis en ervaring op doet op de groep.

  Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast en hebt passie voor het werken met kinderen.
  • Je staat stevig in je schoenen en houdt van afwisselende werkzaamheden.
  • Je bent flexibel.
  • Je bent in staat om thematisch werken om te zetten in creatieve activiteiten.
  • Je hebt minimaal een MAVO/VMBO-T of MBO diploma.

  Wie is Mikz Kinderopvang?

  Mikz is een middelgrote organisatie voor kinderopvang in Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. We bereiden hen voor op een complexe, digitale en dynamische toekomst. We bieden een prikkelende omgeving om de eigen talenten te ontdekken, te ontwikkelen en uit te groeien tot een sterk persoon. Door middel van uitdagende activiteiten en onder motiverende begeleiding zorgen we voor een plezierig klimaat waar kinderen samen kunnen spelen en kunnen leren van elkaar!

  Wat heeft Mikz jou te bieden?

  • Een uitdagende flexibele baan van minimaal 20 uur.
  • Een 2 jarige BBL-opleiding (niveau 3 of 4) betaald door Mikz Kinderopvang.
  • In eerste instantie als Groepshulp een salaris conform schaal 3 CAO Kinderopvang ( min. € 2.026,- / max € 2.314,- bruto per maand op basis van 36 uur). Zodra je BBL opleiding start stroom je door naar schaal 5 CAO Kinderopvang (min. € 2.026,- / max € 2.700,- bruto per maand op basis van 36 uur)
  • Een enthousiaste en informele organisatie met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Handige informatie


min. 20 uur uur per week

Solliciteren?

Stuur je motivatie en C.V. zo snel mogelijk naar vacature@mikz.nl o.v.v. BBL.