Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker (0-4 jaar)


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 37 locaties is Mikz altijd in de buurt. Met een herkenbare visie op “de drie pedagogen” (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groeps- ruimtes) geeft Mikz vorm aan de pedagogische kwaliteit en is de grootste kinderopvangorganisatie in haar werkgebied.

Wij zijn op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker (0-4 jaar)

Ben jij een pedagogisch medewerker vol warmte en aandacht voor de allerkleinsten? Maar luister je met net zoveel plezier naar de meest fantasierijke verhalen van peuters? Voor ons team op Kindcentrum Koning Groen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de verticale groep ‘Zachtgroen’. Er is geen enkel moment waarin er zoveel geleerd wordt als in het eerste jaar van het leven. Baby’s groeien uit tot nieuwsgierige peuters. Hun kijk op de wereld veranderd waarin fantasie en werkelijkheid langzaam door elkaar heen gaan lopen. Een peuter wil veel weten, heb jij altijd een passend antwoord op de veel gestelde ‘waarom’ vraag? Experimenteren, kennis verzamelen, vragen stellen en antwoorden geven. Dé manier om samen met jou de wereld te ontdekken. Fantastisch toch?!

EEN CREA(C)TIEVE OMGEVING VOOR JOU EN DE KINDEREN
Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en ontdekken de wereld op hun eigen specifieke manier. Alle zintuigen (kijken, voelen, horen, ruiken) worden ingezet om de omgeving te leren kennen. Bij de inrichting van de verticale groep is rekening gehouden met ruimte, meubilair en materialen die het ontdekken tegemoetkomen.

Baby’s en peuters leren door zelf op avontuur te gaan. We werken daarom zoveel mogelijk met open einde materialen. Dit zijn materialen waarvan de functie nog niet vastligt. Waar voor de ene een beker een interessant instrument is, is het voor de ander geweldig om er een toren mee te bouwen. Zo wordt hun fantasie geprikkeld en hun creativiteit gestimuleerd. Elk kind doet zit op zijn of haar eigen manier en tempo. Als pedagogisch medewerker ben je zoveel mogelijk tussen de kinderen. Vanuit vertrouwen volg je de baby’s en peuters in hun ontdekkingstocht en daar hoort ook het verkennen van de omgeving bij. Zo heb je de rust en ruimte om ze te observeren en in te spelen op de individuele behoeften.

KINDCENTRUM KONING GROEN
Laarsjes aan en naar buiten!
Onze naam verraadt het al een beetje: bij Kindcentrum Koning Groen brengen we heel veel tijd door in de buitenlucht. Spelen, ontdekken, beestjes zoeken, plantjes planten, vies worden: hier mag het allemaal. Dat geldt voor ons kinderdagverblijf (KDV) en voor de basisschoolleerlingen die na schooltijd bij onze buitenschoolse opvang (BSO) aansluiten. De kinderen kunnen hier heerlijk vertoeven en spelen in de mooie lichte ruimtes, ingericht door het interieur team. Er zijn verschillende uitdagende hoeken met een eigen thema. Zo is er voor de peuters o.a. een huishoek en een bouwhoek en voor de BSO-kinderen een ontdeklokaal met atelier en techniekwerkplaats. Samen met een warm team van bevlogen en kundige collega’s maken wij er elke dag weer een feestje van. Het is elke dag het gevoel van thuiskomen, voor zowel kind als collega!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-koning-groen/

 

WAT BIEDEN WIJ JOU NOG MEER

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met verticale groepen (leeftijd 0-4 jaar);
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


36 uur per week
Sprang-Capelle
Maandag t/m donderdag

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Pedagogisch Medewerker Koning Groen. 

Vragen?

Voor telefonische informatie kun je terecht bij Wijkmanager Wilma Blankenstein via 06-51956605.