Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker


Voor ons Kindcentrum Koning Groen in Sprang Capelle en Kindcentrum Besoyen in Waalwijk zijn wij voor het KDV op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker 

voor gem. 24-32 uur per week. Het gaat hierbij om onze groep 0-4 jaar die enthousiast staan te wachten op jou! Begint het al te kriebelen? Lees dan snel verder…

Kindcentrum Koning Groen

Laarsjes aan en naar buiten..

Onze naam verraadt het al een beetje: bij kindcentrum Koning Groen brengen we heel veel tijd door in de buitenlucht. Dat geldt voor ons kinderdagverblijf en voor de basisschoolleerlingen die na schooltijd bij onze buitenschoolse opvang (BSO) aansluiten. Op onze locatie spelen de kinderen volop met elkaar, terwijl ze de natuur ontdekken.

We spelen in op hun belevingswereld en bieden daar ongevormde en open materialen voor aan. De royale tuin en buitenspeelplaats gaan we samen met de kinderen nog verder inrichten. Dat doen we met een moestuin, het bouwen van hutten en een kweekkas. We kweken groenten en planten, maken zelf compost, maaien het gras en richten de bloementuin in. Ook verzorgen we samen kippen en konijnen.

Een heuse techniekwerkplaats

De kinderen zijn maar wat blij met de grote grasvelden aan de voor- en achterzijde van ons gebouw. Deze velden lenen zich uitstekend voor een speurtocht of een potje voetbal. Behalve natuur staat voor de leerlingen van de BSO ook techniek centraal. Dat is ook precies de reden dat we een techniekwerkplaats hebben ingericht. 

We beschikken over een ontdeklokaal met atelier, een kookstudio, een theaterruimte en een laboratorium, die zowel voor de kinderen op de dagopvang als voor die van de BSO beschikbaar zijn.

Kindcentrum Besoyen

Ons kindcentrum zit in een heel mooi modern gebouw, waar volop voorzieningen zijn. Hier is een warm team met betrokken medewerkers aan het werk en waar alle kinderen samen komen. 

Een fijne gedachte voor ouders met jonge kinderen: de basisschool en alle opvang onder één dak. Kindcentrum Besoyen biedt de soorten kinderopvang die het werkende ouders makkelijk maakt. In ons gebouw in Waalwijk-West vind je een peuterspeelzaal, een kinderdagopvang, voorschoolse opvang (VSO), tussenschoolse opvang (TSO) en buitenschoolse opvang (BSO).  
Kinderen in de peuterleeftijd bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), waarin hun ontwikkeling op speelse wijze wordt gestimuleerd. We onderhouden contact met de basisschool, want een goede samenwerking vinden we heel belangrijk. Naast ons gebouw staat verzorgingstehuis Spoorwiel. De bewoners van dit tehuis komen iedere twee weken op bezoek bij onze peuters. En wij gaan op onze beurt iedere twee weken bij hen langs, hartstikke gezellig!

Jij, onze nieuwe Mikz collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma)
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie
  • Hebt affiniteit met deze leeftijdsgroep.
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de cao Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.128,- en maximaal € 2.899,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden.
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit.
  • 2% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris.

  Ben jij die veelzijdige Pedagogisch medewerker die we zoeken dan maken wij graag kennis met jou!

Handige informatie


24-32 uur per week
Sprang Capelle & Waalwijk

Vragen?

Bel dan even met wijkmanager Danielle Hogenes bereikbaar op telnr. 06-82359980.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en C.V. zo snel mogelijk naar vacature@mikz.nl o.v.v. vacature KDV Waalwijk West.