Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 36 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit.

Voor onze Mikz locatie Teresia in Waalwijk zijn we op zoek voor onze verticale “Welpjes” kinderopvanggroep in de leeftijd van 0-4 jaar naar een enthousiaste:

Pedagogisch Medewerker   

voor 27 uur per week voor de maandag, woensdag en vrijdag. Wil je graag meer uren werken dan is dit zeker bespreekbaar en vragen wij een flexibele inzet.

Kindcentrum Teresia:

Kindcentrum Teresia is een kindcentrum waar je alle soorten van opvang vindt. In het gerenoveerde schoolgebouw is behalve een basisschool ook een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, een voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO) gevestigd. Alles samen op één plek! Dit maakt het een fijne en vertrouwende locatie voor kinderen en ouders. Je vindt ons naast de bibliotheek in Waalwijk waar we soms een uitstapje naar maken. In 2020 is onze locatie zowel binnen als buiten opnieuw ingericht en aangekleed. Wij bieden naast het “bekende speelgoed” vooral ongevormde materialen aan om de fantasie en zintuigen van de kinderen zoveel mogelijk te prikkelen. Onze Pedagogisch medewerkers gaan spelenderwijs mee in de belevingswereld en ontdekkingen van de kinderen. Hierbij begeleiden we de kinderen naar steeds meer een beetje zelfstandigheid. Het voordeel van dit kindcentrum zijn de korte lijnen met de basisschool. Er is regelmatig overleg met de leerkrachten van de basisschool wat zorgt voor een goede doorstroming. De thema’s waar we mee werken stemmen we af met de basisschool. Ook beschikt deze locatie over een grote gymzaal waar de kinderen volop kunnen spelen en deelnemen aan sportieve activiteiten. Daarnaast is er in 2020 een start gemaakt met de herinrichting van de buitenruimte om meer natuurlijke speelruimte te creëren en de kinderen meer in aanraking te laten komen met de natuur. Hier wordt lekker geklommen en geklauterd en is alle ruimte om te ontdekken en te verwonderen.

Jij, onze nieuwe collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl)
  • Bent enthousiast en energiek
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën
  • Hebt bij voorkeur ervaring in het werken met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de cao Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.139,- en maximaal € 2.913,- bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding mits je voldoet aan de voorwaarden.
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit.
  • 2% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris.

  Kom jij bij ons werken? Solliciteer dan zo snel mogelijk en stuur je motivatie en C.V. naar vacature@mikz.nl o.v.v. vacature Teresia. 

  Gesprekken worden ingepland vanaf 20 september 2021.

  Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


27 uur per week
Waalwijk
maandag, woensdag en vrijdag

Heb je vragen?

Bel dan even met (vervangende) wijkmanager Mariska van Buul bereikbaar op telnr. 06-22376708.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en C.V. zo snel mogelijk naar vacature@mikz.nl o.v.v. Teresia.