Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker Babyunit


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 37 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit. 

Voor onze babygroepen het Kabouterbos en de Berenboot in Vlijmen zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker Babyunit

27-36 uur per week.

Ben jij een pedagogisch medewerker vol warmte en aandacht voor de allerkleinsten? Voor ons team op Kindcentrum Tierelantijn zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de babyunit. Er is geen enkel moment waarin er zoveel geleerd wordt als in het eerste jaar van het leven. Voor een baby is de wereld één grote ontdekkingstocht. Ga jij mee op avontuur? Een baby ontwikkelt zich in dit eerste jaar tot een onbevangen en nieuwsgierige dreumes. Jij speelt hierin een hele belangrijke rol. Alle uitdagingen die jij biedt als bevlogen professional helpen een kind een volgende stap te maken in zijn of haar groei. Geweldig toch?!

EEN CREA(C)TIEVE OMGEVING VOOR JOU EN DE KINDEREN
Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en ontdekken de wereld op hun eigen specifieke manier. Alle zintuigen (kijken, voelen, horen, ruiken) worden ingezet om de omgeving te leren kennen. Bij de inrichting van de babygroep is rekening gehouden met ruimte, meubilair en materialen die het ontdekken tegemoetkomen. Baby's leren door verschillende ervaringen op te doen. We werken daarom zoveel mogelijk met open einde materialen. Dit zijn materialen waarvan de functie nog niet vastligt. Waar voor de ene een doekje is om zich achter te verstoppen, is voor de ander het doekje een mooi hoofddeksel. Zo wordt hun fantasie geprikkeld en hun creativiteit gestimuleerd. Elk kind doet zit op zijn of haar eigen manier en tempo. Als pedagogisch medewerker ben je zoveel mogelijk tussen de kinderen. Vanuit vertrouwen volg je de baby's in hun ontdekkingstocht en daar hoort ook het verkennen van de omgeving bij. Zo heb je de rust en ruimte om ze te observeren en in te spelen op de individuele behoeften.

KINDCENTRUM TIERELANTIJN
Hier genieten we van de groene omgeving en zijn we veel buiten!
Kindcentrum Tierelantijn is gelegen aan een uitgestrekt park, waar we kinderen verwelkomen op het kinderdagverblijf (KDV), de peuterspeelzaal (PSZ) en de buitenschoolse opvang (BSO). In Kindcentrum Tierelantijn vinden kinderen een vertrouwd, tweede thuis. Voor de kleinste hebben we diverse uitdagende hoeken met ieder een eigen thema. Daarnaast is er een ruimte die wordt gebruikt om lekker in te kunnen bewegen, ontmoeten, dansen, peutergymmen en feestjes te vieren. Ook buiten de muren van ons gebouw, in de door ons zo geliefde groene omgeving, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Voor de kinderen van de BSO hebben we spelactiviteiten en workshops. De verschillende ruimten, onze spetterende dagactiviteiten en mini-workshops bieden volop spelmogelijkheden. Het omgeven uitgestrekte en autovrije park biedt ruimte om o.a. te rennen, klimmen en ravotten. Kortom, hier is altijd genoeg te beleven!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-tierelantijn/

WAT BIEDEN WIJ JOU NOG MEER

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent bij voorkeur in het bezit van een aantekening Babyspecialist;
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met baby's;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Handige informatie


27-36 uur per week
Vlijmen
Vrijdag vaste werkdag, overige dagen in onderling overleg.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. vacature Pedagogisch Medewerker Babyspecialist. 

Vragen?

Bel dan even met onze wijkmanager Louise Strijk bereikbaar op telnr. 06-58983346.