Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker Babygroep


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 36 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit.


Voor ons gezellige Kindcentrum Maravilla in Vlijmen zijn wij, in eerste instantie voor de duur van 6 maanden, op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker Babygroep (0-2 jr.)

voor 24 uur per week (maandag t/m donderdag) op de Toverbloem!

In deze functie bezorg jij dagelijks de kinderen op de babygroep een wereldse tijd. Jij zorgt dat zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en kunt je goed inleven in de wereld van de kinderen, maar ook in die van ouders. Je werkt samen in een team van collega’s en samen werken jullie aan het verhogen van de pedagogische kwaliteit. Natuurlijk voer je ook observaties uit en heb je regelmatig gesprekken met ouders over de ontwikkeling van hun kinderen. Een hele veelzijdige en afwisselende baan!

Over de locatie
Bij kindcentrum Maravilla ontdekken kinderen van 0 tot 4 jaar op speelse wijze de wereld met elkaar. Ondanks dat het een groot kindcentrum is, bestaat het kinderdagverblijf maar uit twee groepen. Hierdoor is er een intensieve samenwerking en grote betrokkenheid, binnen de groepen.

Na deze tijdelijke invulling bekijken we graag de mogelijkheden voor je op een andere passende locatie!

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor 6 maanden met kans op verlenging;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

Jij, onze nieuwe collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Hebt affiniteit met baby’s van 0-2 jaar;
  • Bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën.

   

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


24 uur per week
Vlijmen
Werkdagen in overleg

Heb je nog vragen?

 Bel dan even met onze wijkmanager Marloes Verdonschot bereikbaar op telnr. 06-20541453.

Interesse?

Solliciteer dan zo snel mogelijk door je motivatie en C.V. te sturen naar vacature@mikz.nl o.v.v. vacature Kindcentrum Maravilla Babygroep.