Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker Taalimpuls & BSO Bosrijk


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 37 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit.

Collega gezocht die alle leeftijden een uitdaging vindt!

Voor Taalimpuls & BSO Bosrijk in Waalwijk Zuid zijn wij op zoek naar een:

Pedagogische Duizendpoot

voor gemiddeld 24 uur per week.

Dit is een leuke combinatiebaan, waarbij je 2 ochtenden werkzaam bent op de peuterspeelzaal (waar je o.a. werkt met doelgroepkinderen) en in de middag onze BSO (7 tot 12 jaar) komt versterken. 

Ga jij graag met kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar op ontdekking? Voor ons team op BSO Bosrijk zijn wij op zoek naar een avontuurlijke collega. Deze outdoor BSO ligt op een unieke locatie waar kinderen na een intensieve schooldag even stoom kunnen afblazen. We luisteren naar elkaars verhalen en spelen zoveel mogelijk in op de behoeftes. Samen met jou en de kinderen stemmen we hier de activiteiten op af. Denk aan stoere activiteiten zoals hutten bouwen en pionieren. Zo is een middag op de buitenschoolse opvang altijd een uitdagende ontdekkingsreis! Fantastisch toch?!

BSO BOSRIJK
Wij zitten in een stoere blokhut!

Drie dagen in de week komen de kinderen na schooltijd samen bij BSO Bosrijk aan de rand van Kaatsheuvel ten zuiden van Waalwijk. We zijn gevestigd op de bovenverdieping van de blokhut van scoutingvereniging MBG: een hele gave omgeving! Bij aankomst is er ruimte voor ontspanning en blikken we samen terug op de dag met drinken en fruit. De bovenverdieping van de blokhut is licht, ruim en met stoere materialen ingericht. Op het grote buitenterrein van de scouting kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven. De kinderen krijgen volop activiteiten aangeboden, maar bepalen zelf of ze hieraan deelnemen of toch liever iets anders doen. Opvangtijd is immers ook vrije tijd! De kinderen kunnen natuurlijk ook gewoon lekker zelfstandig buiten spelen.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-bosrijk/

WAT BIEDEN WIJ JOU NOG MEER

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent in het bezit van een VVE Certificaat;
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met kinderen in verschillende leeftijden (peuterleeftijd en 7-12 jaar);
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Handige informatie


24 uur per week
Waalwijk Zuid
Maandag, dinsdag & donderdag

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Pedagogisch Medewerker Taalimpuls & BSO Bosrijk.

Vragen?

Heb je vragen bel of app dan even met Anja Geerts (Wijkmanager) bereikbaar op telnr. 06-18644046.