Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker BSO (4-7 jr.)


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 36 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit.

Voor onze BSO in Kindcentrum Teresia (4-7 jr) in Waalwijk zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker

Voor minimaal 20 uur per week.

In deze functie bezorg jij dagelijks de kinderen een wereldse tijd. Jij zorgt dat zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en vindt het leuk om mee te gaan op ontdekkingsreis. Door een steeds vernieuwend activiteitenaanbod kun je de talenten aanspreken van de kinderen. Je kunt je goed inleven in de wereld van de kinderen, maar ook in die van ouders. Je werkt samen in een team van collega’s en samen werken jullie aan het verhogen van de pedagogische kwaliteit. Een hele veelzijdige en afwisselende baan!

Over de locatie

Bij Kindcentrum Teresia vind je alle soorten opvang. In het gelijknamige schoolgebouw aan de Wilhelminastraat is behalve een basisschool ook een peuterspeelzaal (PSZ) gevestigd, net als een kinderdagverblijf (KDV), een voorschoolse opvang (VSO) en een buitenschoolse opvang (BSO). In oktober 2020 is locatie opnieuw ingericht en aangekleed. We maken gebruik van één grote knusse ruimte, waar behalve de kinderen van de peuterspeelzaal en de kinderdagopvang ook de kinderen van de BSO samenkomen. Er is een grote gymzaal waar we gebruik van maken. Het buitenterrein is tevens aangepakt om een meer natuurlijke speelruimte te creëren. Hier wordt geklommen en geklauterd en is ruimte om te ontdekken en te verwonderen. Het Kindcentrum is centraal gelegen en goed te bereiken per fiets, bus en auto. Je kan voor het Kindcentrum betaald parkeren op het grote parkeerterrein, of een stukje verderop gratis. Bij Teresia werken we met een vast team bevlogen en kundige collega's die iedere dag hun uiterste best doen om onze kinderen een warme en veilige plek te bieden.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-teresia/

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

Jij, onze nieuwe Mikz collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met de leeftijdsgroep 4-7 jaar;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

   

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


Minimaal 20 uur per week
Waalwijk
Werkdagen in overleg

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Pedagogisch Medewerker BSO Teresia.

Vragen?

Bel dan even met onze wijkmanager Irma Machielsen bereikbaar op telnr. 06-57615529