Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker BSO


Voor ons Kindcentrum Koning Groen in Sprang-Capelle zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker BSO

voor gem. 20-24 uur per week. Het gaat hierbij om de vaste inzet in de middag op de maandag, dinsdag en donderdag. De overige uren worden op andere dagen ingevuld.

Begint het al te kriebelen? Lees dan snel verder…

Laarsjes aan en naar buiten...

Onze naam verraadt het al een beetje: bij Kindcentrum Koning Groen brengen we heel veel tijd door in de buitenlucht. Dat geldt voor ons kinderdagverblijf en voor de basisschoolleerlingen die na schooltijd bij onze buitenschoolse opvang (BSO) aansluiten. Op onze locatie spelen de kinderen volop met elkaar, terwijl ze de natuur ontdekken.

We spelen in op hun belevingswereld en bieden daar ongevormde en open materialen voor aan. De royale tuin en buitenspeelplaats gaan we samen met de kinderen nog verder inrichten. Dat doen we met een moestuin, het bouwen van hutten en een kweekkas. We kweken groenten en planten, maken zelf compost, maaien het gras en richten de bloementuin in. Ook verzorgen we samen kippen en konijnen.

Een heuse techniekwerkplaats

De kinderen zijn maar wat blij met de grote grasvelden aan de voor- en achterzijde van ons gebouw. Deze velden lenen zich uitstekend voor een speurtocht of een potje voetbal. Behalve natuur staat voor de leerlingen van de BSO ook techniek centraal. Dat is ook precies de reden dat we een techniekwerkplaats hebben ingericht. 

We beschikken over een ontdeklokaal met atelier, een kookstudio, een theaterruimte en een laboratorium, die zowel voor de kinderen op de dagopvang als voor die van de BSO  beschikbaar zijn.

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.155,- en maximaal € 2.935,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende groene werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

Jij, onze nieuwe Mikz collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met de BSO;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Ben jij die energieke Pedagogisch medewerker die we zoeken dan maken wij graag kennis met jou!

   

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

   

Handige informatie


20-24 uur per week
Sprang-Capelle
Maandag, dinsdag en donderdag

Heb je vragen?

Bel dan even met Wilma Blankestein bereikbaar op telnr. 06-41795755.

Interesse?

Ben jij enthousiast en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer zo snel mogelijk en stuur je motivatie en C.V. naar vacature@mikz.nl o.v.v. vacature KC Koning Groen.