Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Medewerkers Waalwijk-Zuid


Voor BSO Juliana van Stolberg zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste:

BSO Medewerkers

Ga jij graag met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar op zoek naar hun talenten en interesses? Bied jij daar de juiste materialen en activiteiten voor aan? Voor onze BSO Bosrijk, Juliana van Stolberg, Zanddonk & Meerdijk zijn wij op zoek naar creatieve collega's voor de BSO. Een fijne uitdagende plek waar kinderen na een intensieve schooldag even stoom kunnen afblazen. We luisteren naar elkaars verhalen en spelen zoveel mogelijk in op de behoeftes. Samen met jou en de kinderen stemmen we hier de activiteiten op af. Zo is een middag op de buitenschoolse opvang altijd een gezellige ontdekkingsreis! Fantastisch toch?!

EEN CREA(C)TIEVE OMGEVING VOOR JOU EN DE KINDEREN

Bij de inrichting van de BSO is rekening gehouden met ruimte, meubilair en materialen die het ontdekken tegemoetkomen. Een activiteitenteam zorgt voor een uitdagend aanbod aan activiteiten. Zo kunnen de kinderen kiezen uit bijvoorbeeld techniek, natuur, creatief, expressie of koken. Ook verzorgen beweegspecialisten sportclinics, zodat de kinderen kennis maken met verschillende sporten. Dat is niet alleen leuk, maar ook erg gezond! Als pedagogisch medewerker ben je zoveel mogelijk tussen de kinderen. Zo heb je de rust en ruimte om goed naar ze te luisteren, te observeren en in te spelen op de individuele behoeften. Daarnaast zijn zij vertegenwoordigd in een Kinderraad en denken zij mee over het activiteitenaanbod. Hebben zij een nieuw voorstel? Niet is te gek, we gaan ervoor!


KINDCENTRUM JULIANA VAN STOLBERG
Alles onder één dak

Kindcentrum Juliana van Stolberg is voor kinderen een feest van herkenning. Hier komen kinderen samen op de peuterspeelzaal (PSZ), het kinderdagverblijf (KDV), de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). De lokalen in ons kindcentrum zijn ingericht met uitdagende hoeken, ieder met een eigen thema. Zo is er een huishoek, een bouwhoek, een atelier en een leeshoek. Voor de kinderen van de VSO en de BSO is er ook volop ruimte tot ontspanning en deelname aan activiteiten. We spelen samen en maken o.a. gebruik van een prachtige centrale keuken. En bij mooi weer? Dan gaan we naar buiten! Er is een leer- en ontdektuin waar heel het Kindcentrum gebruik van maakt. Ook kunnen ze klimmen en klauteren op de grote boomstammen die in de moestuin liggen. De kinderen van de BSO zijn regelmatig te vinden in de grote gymzaal en in de pannakooi achter op het plein. Maar er is natuurlijk ook aan de allerkleinste gedacht in de vorm van een babyweide.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-juliana-van-stolberg/

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.188,- en maximaal € 2.979,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft om op de BSO te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met verschillende leeftijdsgroepen;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Handige informatie


15-24 uur per week
Waalwijk-Zuid
Maandag, dinsdag & donderdag (woensdag en vrijdag ook bespreekbaar)

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. vacature BSO Medewerkers Waalwijk-Zuid. 

Vragen?

Bel dan even met onze wijkmanager Anja Geerts bereikbaar op telnr. 06-18644046.