Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerker Flex


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 37 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit.

Collega gezocht die alle leeftijden een uitdaging vindt!

Voor Kindcentrum De Carrousel in Drunen zijn wij op zoek naar een:

Pedagogisch Medewerker Flex

voor gemiddeld 16-36 uur per week.

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een flexibele collega die op verschillende groepen in Kindcentrum De Carrousel en Kindcentrum Olof Palme aan de slag gaat. Je werkt zowel op het kinderdagverblijf als op de BSO. De exacte dagen en werktijden zullen samen in overleg afgestemd worden. 

KINDCENTRUM DE CARROUSEL
Een grote natuurlijke buitenruimte en zelfs buiten slapen!

Bij Kindcentrum De Carrousel verwelkomen we kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Hier komen kinderen samen op de peuterspeelzaal (PSZ) en het kinderdagverblijf (KDV). We bieden veel speelruimte aan de kinderen, zowel binnen als buiten. Bij mooi weer zetten we de buitendeuren open en kunnen kinderen vanuit de groepsruimte de aangrenzende besloten tuin inlopen. Hier kunnen ze zich volop uitleven. Regelmatig organiseren we een picknick. We hebben ook nog twee prachtige, grote en natuurlijk ingerichte buitenspeelplaatsen. Volop ruimte voor veel speelplezier in de zand/waterspeelplaats of tijdens het maken van een fietsrondje. En wist je dat de kinderen niet alleen buiten kunnen spelen, maar ook buiten kunnen slapen?

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-de-carrousel/

KINDCENTRUM OLOF PALME
Alle ruimte om te ravotten

Bij Kindcentrum Olof Palme verwelkomen we kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 7 jaar. Hier komen kinderen samen op de peuterspeelzaal (PSZ) en de buitenschoolseopvang (BSO). Zowel op de peuterspeelzaal als bij de buitenschoolse opvang staat een enthousiast team met vertrouwde gezichten. Zij zorgen voor een warm ontvangst en een fijne sfeer waarin kinderen volop aandacht krijgen. Het is heel bijzonder om te zien hoe de kinderen worden begeleid naar zelfstandigheid. De ruimtes zijn hierop ingericht met allerlei uitdagende hoeken passend bij de leeftijd. De kinderen van de peuterspeelzaal hebben een fijne buitenruimte met een grote zandbak en er is zelfs een moestuin in aanleg! De BSO-kinderen hebben ook alle ruimte om te ravotten. Er is een grote speelzaal, een groot schoolplein en het naastgelegen park.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-olof-palme/

WAT BIEDEN WIJ JOU NOG MEER

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met verschillende leeftijdsgroepen;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Deze vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


16-36 uur per week
Drunen
Werkdagen in overleg

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. vacature Pedagogisch Medewerker Flex Drunen.

Vragen?

Bel dan even met onze Wijkmanager Angelique Venrooy bereikbaar op telnr. 06-83560293.