Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Medewerkers Drunen


Wil jij graag op een kleinschalige BSO werken? Wij hebben hiervoor meerdere mogelijkheden op onze locaties in Drunen en zijn op zoek naar energieke:

BSO Medewerkers

Ga jij graag met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar op zoek naar hun talenten en interesses? Bied jij daar de juiste materialen en activiteiten voor aan? Voor onze teams op BSO Sportpark, BSO Jong Nederland & Kindcentrum Duinsprong zijn wij op zoek naar creatieve collega's voor de BSO. Een fijne uitdagende plek waar kinderen na een intensieve schooldag even stoom kunnen afblazen. We luisteren naar elkaars verhalen en spelen zoveel mogelijk in op de behoeftes. Samen met jou en de kinderen stemmen we hier de activiteiten op af. Zo is een middag op de buitenschoolse opvang altijd een gezellige ontdekkingsreis! Fantastisch toch?!

EEN CREA(C)TIEVE OMGEVING VOOR JOU EN DE KINDEREN
Bij de inrichting van de BSO is rekening gehouden met ruimte, meubilair en materialen die het ontdekken tegemoetkomen. Een activiteitenteam zorgt voor een uitdagend aanbod aan activiteiten. Zo kunnen de kinderen kiezen uit bijvoorbeeld techniek, natuur, creatief, expressie of koken. Ook verzorgen beweegspecialisten sportclinics, zodat de kinderen kennis maken met verschillende sporten. Dat is niet alleen leuk, maar ook erg gezond! Als pedagogisch medewerker ben je zoveel mogelijk tussen de kinderen. Zo heb je de rust en ruimte om goed naar ze te luisteren, te observeren en in te spelen op de individuele behoeften. Daarnaast zijn zij vertegenwoordigd in een Kinderraad en denken zij mee over het activiteitenaanbod. Hebben zij een nieuw voorstel? Niet is te gek, we gaan ervoor!

BSO SPORTPARK
Een hele sportieve omgeving

Als één ding duidelijk is, dan is het dat kinderen zich bij BSO Sportpark in Drunen niet snel zullen vervelen. Hier ‘chillen’ kinderen van 7 tot 13 jaar na schooltijd samen op de bovenverdieping van het hockey-clubhuis. Bovenin het clubhuis is o.a. een loungehoek, een kleine keuken én podium voor disco en optredens. Daarnaast bevindt de BSO zich in een sportieve omgeving en dat merk je aan alles. De grote omheinde buitenruimte en het dierenparkje iets verderop zijn ook in trek bij de kinderen. Natuurlijk kunnen kinderen ook de rust opzoeken. Hiervoor wijken ze vaak uit naar de accommodatie van atletiekvereniging DAK. Hier is tevens een loungehoek en worden de rustigere activiteiten georganiseerd.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-sportpark/


BSO JONG NEDERLAND
Op deze boerderij is veel te beleven

BSO Jong Nederland ontleent zijn naam aan de ligging in het pand van Jong Nederland in Drunen. Deze BSO heeft ruimtes in de boerderij van Jong Nederland. Op de ruime bovenverdieping van de boerderij bevindt zich een gezellige ruimte waar de kinderen lekker kunnen ‘chillen’. Ook is er een lees-, bouw-, creatieve- en spelletjes hoek. Beneden staat alles in het teken van ‘doen en maken’. Kinderen kunnen er koken, schilderen, houtbewerken of balspellen spelen. Daarnaast heeft BSO Jong Nederland een natuurrijke en ruime buitenruimte die kinderen uitnodigt om te bewegen en te sporten. Er is ontzettend veel buitenmateriaal waar de BSO gebruik van mag maken. Daarnaast werken we met verschillende soorten workshops op het gebied van sport en spel.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-jong-nederland/

KINDCENTRUM DUINSPRONG
Hier ben je op bekend terrein

Bij Kindcentrum Duinsprong verwelkomen we kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 7 jaar. In het gebouw van basisschool de Duinsprong ontmoeten de leerlingen elkaar voor voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO). Hiernaast is peuterspeelzaal (PSZ) De Vennerakkers gevestigd, welke sinds augustus 2020 ook tot één van de locaties van Mikz behoort. Op onze BSO-locatie krijgen kinderen alle ruimte om zich even terug te trekken in een knusse leeshoek, te knutselen in het atelier, een rollenspel te spelen in de huishoek of bouwwerken creëren in de bouwhoek. Ook voor de peuters zijn er verschillende hoeken met uitdagende materialen die passen bij de leeftijd. Met regelmaat zijn de kinderen in beweging in de inpandige speelzaal of de ruime buitenspeelruimte met zandbak, speeltoestellen en fietsmogelijkheden. En wat we alvast kunnen verklappen: in mei worden de BSO en PSZ helemaal opnieuw ingericht. Dat staat garant voor een heerlijke werkplek!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-duinsprong/

WAT BIEDEN WIJ JOU NOG MEER?

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.188,- en maximaal € 2.979,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

JIJ, ONZE NIEUWE MIKZ COLLEGA

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft op de BSO te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Hebt affiniteit met kinderen van 4-13 jaar;
  • Bent minimaal 3 dagen per week inzetbaar;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


20 uur per week
Drunen
Werkdagen bespreekbaar

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. BSO Medewerkers Drunen. 

Vragen?

Voor telefonische informatie kun je terecht bij Wijkmanager Nienke Fenn via 06-83708762.