Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogisch Medewerkers BSO


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 36 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit.

Voor onze BSO locaties De Koningsschool, RWB & Villa Vlinderhof in Waalwijk zijn wij op zoek naar enthousiaste:

Pedagogisch Medewerkers

voor gem. 24-32 uur per week.

Ben je sportief, ondernemend en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is onderstaande vacature perfect voor jou!

In deze functie bezorg jij dagelijks de kinderen een wereldse tijd. Jij zorgt dat zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en vindt het leuk om mee te gaan op ontdekkingsreis. Door een steeds vernieuwend activiteitenaanbod kun je de talenten aanspreken van de kinderen. Je kunt je goed inleven in de wereld van de kinderen, maar ook in die van ouders. Je werkt samen in een team van collega’s en samen werken jullie aan het verhogen van de pedagogische kwaliteit. Een hele veelzijdige en afwisselende baan! Je werktijden zijn vanaf 13.30 uur tot 18.00/18.30 uur.

BSO Koningsschool
Bij BSO Koningsschool komen kinderen samen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Deze BSO heeft een mooie lichte ruimte in de gelijknamige basisschool, gelegen in de kindvriendelijke wijk Landgoed Driessen. De centrale keuken en speelzaal liggen dichtbij de groepsruimte. Vanuit de ruimte kunnen de kinderen direct naar de buitenspeelplaats en het voetbalveld. Er zijn tevens verschillende uitdagende hoeken ingericht waarin de kinderen kunnen spelen of zich even terug kunnen trekken. Naast een huishoek, een bouwhoek, een lees/chillhoek en een kookhoek zijn er een atelier en een ontdekhoek. Kinderen voelen zich hier snel thuis en er is enorm veel te ontdekken!

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-koningsschool/

BSO Ruige Wilde Beren
Leerlingen uit de bovenbouw zijn drie dagen in de week welkom op de BSO van de Ruige Wilde Beren. Daar komt de afkorting RWB dus vandaan. En er is nog een reden: De BSO is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging RWB uit Waalwijk. Eenmaal gearriveerd, is er tijd voor wat drinken en een stuk fruit. De kinderen bespreken samen met jou de indrukken van de afgelopen schooldag en zoeken elkaar vanzelf op tijdens het spelen. Er is van alles te doen, van knutselen tot tafeltennis en van lezen tot koken. En als het weer het even toelaat, leven de kinderen zich uit op de voetbalvelden waar we gebruik van mogen maken. Bij BSO de Ruige Wilde Beren kom je te werken in een jong, dynamisch team die de taal van de kinderen verstaat.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/bso-ruige-wilde-beren/

Kindcentrum Villa Vlinderhof
Kinderdagopvang (KDV), peuterspeelzaal (PSZ), voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO): Kindcentrum Villa Vlinderhof op Landgoed Driessen biedt het allemaal. Ondanks de grootte van het Kindcentrum zijn er hele sfeervolle en knusse ruimtes gecreëerd. De baby’s vangen we op in een veilige, warme omgeving waar zij heerlijk kunnen spelen en ontdekken. In de peutergroepen zijn verschillende uitdagende hoeken gecreëerd. Hier kunnen de kinderen lekker bouwen in de bouwhoek, spelen in de huishoek of rustig een puzzeltje doen aan tafel. Op de BSO vangen we kinderen op in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Ook hier zijn verschillende uitdagende ruimtes gecreëerd waarbij kinderen gebruik mogen maken van het atelier (vaak is er een creatieve vakdocent aanwezig), het bouwlokaal of de chillhoek in de aula waar de kinderen fijn een boek kunnen lezen. Daarnaast bieden we verschillende activiteiten waaruit ze kunnen kiezen. In de gymzaal van de basisschool, waar we gebruik van mogen maken, sporten we samen. Maar natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor wat ontspanning.

Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-villa-vlinderhof/

Wij bieden:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving met betrokken collega’s;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

Jij, onze nieuwe Mikz collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met de BSO;
  • Bent nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


24-32 uur per week
Waalwijk
Maandag, dinsdag en donderdag

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Pedagogisch Medewerker BSO Koningsschool of Pedagogisch Medewerker RWB.

Vragen?

Bel dan even met wijkmanager Christel van Esch bereikbaar op telnr. 06-33102866.