Ontdek jouw wereld met Mikz

Pedagogische Duizendpoot


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 37 locaties is Mikz altijd in de buurt. Door een herkenbare visie op de drie pedagogen (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) staat Mikz voor pedagogische kwaliteit. 

Collega gezocht die van afwisseling en uitdaging houdt!

Voor onze peuterspeelzaal Beertje Boog & BSO Kompas in Vlijmen en Nieuwkuijk zijn wij op zoek naar een:

Pedagogische Duizendpoot

voor gemiddeld 32 uur per week.

Voor onze peuterspeelzaal Beertje Boog en BSO Kompas zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker. Dit is een leuke en uitdagende combinatiebaan, waarbij je ’s ochtends werkzaam bent op de peuterspeelzaal (waar je o.a. werkt met doelgroepkinderen) en in de middag onze BSO (4 t/m 12 jaar) komt versterken. We zoeken iemand die 4 ochtenden in de week beschikbaar is voor de peuterspeelzaal en 3 middagen voor de BSO.

Over de locatie
Peuterspeelzaal Beertje Boog is gevestigd in Kindcentrum Belle Fleur bij basisschool ’t Palet in Vlijmen. De peuterspeelzaal biedt een Voorschools Educatie (VE) programma waarin we de ontwikkeling van kinderen op speelse wijze stimuleren. Samenwerking met de voorschool coach en basisschool is van groot belang om de overgang naar de basisschool zo soepel mogelijk te laten verlopen. BSO Kompas is gevestigd in Nieuwkuijk bij basisschool het Kompas en op een paar minuten afstand van peuterspeelzaal Beertje Boog. Deze BSO biedt opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en is op maandag, dinsdag en donderdag geopend. Hier hebben kinderen alle ruimte om na school te chillen, op het speelplein met soort en spel bezig te zijn of samen met jou een creatieve activiteit te doen.

Ben jij toe aan een uitdagende baan waarin jij het verschil kan maken voor jonge kinderen? Reageer dan op deze vacature!

Wij bieden jou:

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 6 (minimaal € 2.177,- en maximaal € 2.964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding indien je voldoet aan de voorwaarden;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Een eigen E-learning omgeving, waardoor je je kunt blijven ontwikkelen;
  • Een inspirerende werkomgeving;
  • Persoonlijke coaching door een Pedagogisch coach;
  • Een eindejaarsuitkering conform CAO Kinderopvang.

Jij, onze nieuwe Mikz collega:

  • Beschikt over een relevante opleiding die de bevoegdheid geeft in de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (diploma check https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  • Bent in het bezit van een VVE certificaat;
  • Bent altijd in beweging en zit vol energie;
  • Hebt affiniteit met verschillende leeftijdsgroepen;
  • Bent nieuwsgierig en vind het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  • Hebt nieuwe verfrissende ideeën, steekt je collega’s hiermee aan en trekt ze hierin mee.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Handige informatie


32 uur per week
Vlijmen en Nieuwkuijk

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. vacature Pedagogische Duizendpoot Vlijmen. 

Vragen?

Bel dan even met onze wijkmanager Janneke Scheij bereikbaar op telnr. 06-82366002.