Ontdek jouw wereld met Mikz

Senior Kwaliteitsmedewerker


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 36 locaties is Mikz altijd in de buurt. Met een herkenbare visie op “de drie pedagogen” (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groeps- ruimtes) geeft Mikz vorm aan de pedagogische kwaliteit en is de grootste kinderopvangorganisatie in haar werkgebied.

Wij zijn op zoek naar een:

Senior Kwaliteitsmedewerker

28 uur per week.

Dankzij jou en jouw team zijn onze processen op orde. En niet alleen dat; jij zorgt ervoor dat onze bedrijfsvoering ‘in control’ is. Zo levert Mikz wat ouders verwachten: topkwaliteit. En gelijk hebben ze! Daarnaast weten nieuwe medewerkers snel hoe alles reilt en zeilt bij ons, want jouw afdeling zorgt voor een kwaliteitssysteem dat rust en stabiliteit brengt. Eigenlijk ben je met het kwaliteitsteam gewoon ‘de motor’ van Mikz!

Wat ga je doen
Als senior kwaliteitsmedewerker vorm je samen met de huidige kwaliteitsmedewerker de afdeling kwaliteit. De afdeling kwaliteit is de vraagbaak voor managers en medewerkers over protocollen, processen, werkwijzen, wet- en regelgeving etc. Je hebt een coachende rol binnen het team en zorgt daarmee voor een methodische aanpak van verschillende projecten. Je richt je op leer- en ontwikkelvragen binnen de organisatie in onderlinge samenwerking met de kwaliteitsmedewerker, zoals het stimuleren van eigenaarschap en het nemen van verantwoordelijkheid. Continu verbeteren zit in je bloed. De functie kenmerkt zich door het vertalen van beleidsvoornemens naar de concrete werkpraktijk.

Het behalen van het ISO 9001 certificaat is voor jou de kers op de taart. Sterker nog: jouw enthousiasme werkt aanstekelijk binnen je team en het management! Je hebt ruime ervaring in het werken met een kwaliteitsmanagementsysteem, dus je weet precies wat dat vraagt. En dat dat allemaal netjes binnen de afgesproken tijd en budget gebeurt, is voor jou vanzelfsprekend. Je zit er dan ook bovenop. Je bent communicatief sterk. Je kunt ‘to the point’ schrijven en helder en scherp formuleren.

Moet er een intern auditteam komen? Een tevredenheidsonderzoek? Makkelijk leesbare werkinstructies? Dan zijn we bij jouw afdeling aan het juiste adres. Kortom: een baan met veel verantwoordelijkheid en veel zelfstandigheid. Én… wij beloven je dat geen dag hetzelfde is! De ene keer zit je om de tafel met een organisatieadviseur, de andere keer ben je bijvoorbeeld op een locatie in Waalwijk.

Wat biedt Mikz jou?

  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 9 (minimaal € 2.964,- en maximaal € 3.999,- bij een fulltime dienstverband);
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na een proeftijd van 2 maanden);
  • Een laptop en mobiele telefoon;
  • Een reiskostenregeling;
  • 3% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
  • Opleidingsfaciliteiten;
  • Een uitdagende werkomgeving waar je meedenkt en direct invloed uitoefent in de professionalisering van de organisatie.

Wat kun jij Mikz bieden?

  • HBO/WO werk- en denkniveau; in de richting van bedrijfskunde/kwaliteitsmanagement;
  • Je hebt enige jaren ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement;
  • Kennis van en ervaring in kwaliteitsmanagement van kinderopvang, incl. wet- & regelgeving is gewenst, maar geen eis.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


28 uur per week
Kaatsheuvel
Werkdagen in overleg

Interesse?

Stuur je motivatie en CV voor 15 juli via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Senior Kwaliteitsmedewerker. 

Vragen?

Voor telefonische informatie kun je terecht bij Elmyn Brands (Interim Teamleider Kwaliteit) via 06-83843765 of Ans Keij (Bestuurder) via 06-10187611.