Ontdek jouw wereld met Mikz

Teamleider HRM


Mikz kinderopvang is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Wij dragen bij aan de ontwikkeling en het speelplezier van kinderen tussen 0 en 13 jaar. Dat doen we met dagopvang, peuterspeelzalen, gastouderopvang en buitenschoolse opvang. Met 37 locaties is Mikz altijd in de buurt. Onze kwaliteit van opvang wordt vooral gekenmerkt door ons pedagogisch handelen, waarbij onze visie is dat kinderen het meeste leren van elkaar. Onze medewerkers dragen met hun open en positieve houding bij aan de opvoeding van kinderen en dat doen ze in een rijke speel- en leeromgeving.    

Mikz Kinderopvang is per direct op zoek naar een

Gedreven en verbindende Teamleider HRM 

(32-36 uur per week)

Ben jij die gedreven en verbindende teamleider HRM die de nadruk legt op samenwerken, vertrouwen en werkplezier? Weet jij als geen ander hoe je jouw team kunt coachen en motiveren het beste uit zichzelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw taken als Teamleider:

Je gaat leidinggeven aan het team HRM. Onze afdeling HRM valt onder de Manager Bedrijfsvoering samen met de afdelingen Finance en ICT. Het HRM team bestaat uit 2 HRM medewerkers, een Praktijkopleider/Preventiemedewerker, een Recruiter en een HRM adviseur. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor een breed palet aan onderwerpen waaronder werving en selectie, boeien en binden, Arbo, duurzame inzetbaarheid, opleidingen, begeleiding van stagiaires en bbl’ers, organisatieontwikkeling en salarisadministratie. Opdracht voor dit team is beleid te maken dat toekomstbestendig is en past bij de ontwikkelingen en uitdagingen waar Mikz voor staat. Het maken van een HRM jaarplan naar aanleiding van het koersplan, maken van beleidsplannen en het bewaken van de HRM procedures in ons kwaliteitsplan, behoort eveneens tot jouw taken.

Ben jij:

  • een gedreven teamleider en ben je in staat een team te coachen bij het gezamenlijk behalen van resultaten en creëer je eigenaarschap;
  • energiek, toegankelijk, analytisch, oplossingsgericht, en een echte doorzetter;
  • een ondernemende, slagvaardige en stevige persoonlijkheid die goed kan omgaan met veranderende omstandigheden en op een daadkrachtige manier besluiten kan nemen;
  • iemand die de weg weet te vinden in een dynamische organisatie;

En heb je:

  • een relevante HBO opleiding;
  • ervaring in leidinggeven én ruime werkervaring in het HR-vakgebied;
  • een duidelijke visie op leren en ontwikkelen van medewerkers;
  • het vermogen collega’s te inspireren, te coachen en te verbinden;
  • affiniteit met de standaardisatie en optimalisatie van beheerprocessen;
  • een proactieve houding en doorzettingsvermogen waardoor je daadwerkelijk zaken van de grond krijgt
  • ervaring met Afas Insite of ben je goed bekend met diverse hrm pakketten

  Wij bieden een boeiende functie als teamleider waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling.

Is dit jouw baan?

  • Solliciteer! Dit kan door je CV en sollicitatiebrief te mailen naar vacature@mikz.nl voor 14 januari 2022.
  • De functie is in eerste instantie voor 7 maanden maar bij geschiktheid wordt deze daarna omgezet naar onbepaalde tijd.
  • Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, minimaal € 3.245,=  en maximaal € 4.361,= (schaal 10, cao kinderopvang) bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3%.
  • Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen.

  Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Handige informatie


32-36 uur per week
Kaatsheuvel

Meer informatie over deze functie?

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Coby Sengers, Manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op telefoonnummer 06-57949670.