Ontdek jouw wereld met Mikz

Teamleider Kwaliteit


Wij zijn op zoek naar een

Teamleider Kwaliteit

28 uur per week

Dankzij jou en jouw team zijn onze processen op orde. En niet alleen dat; jij zorgt ervoor dat onze bedrijfsvoering ‘in control’ is. Zo levert Mikz wat ouders verwachten: topkwaliteit. En gelijk hebben ze! Daarnaast weten nieuwe medewerkers snel hoe alles reilt en zeilt bij ons, want jouw afdeling zorgt voor een kwaliteitssysteem dat rust en stabiliteit brengt. Eigenlijk ben je gewoon ‘de motor’ van Mikz!

Wat ga je doen?

Als Teamleider Kwaliteit neem je het stokje over van de huidige interim teamleider. Continu verbeteren zit in je bloed. Jouw team is de vraagbaak voor managers en medewerkers wanneer het gaat over processen, werkwijzen, wet- en regelgeving etc. 

Je bouwt de afdeling verder uit samen met een kwaliteitsmedewerker en een jurist, die je beiden aanstuurt. Het behalen van het ISO 9001 certificaat is voor jou de kers op de taart. Sterker nog: jouw enthousiasme werkt aanstekelijk naar je medewerkers en het management! Je hebt ruime ervaring in het begeleiden van vergelijkbare trajecten, dus je weet precies wat dat vraagt. En dat dat allemaal netjes binnen de afgesproken tijd en budget gebeurt, is voor jou vanzelfsprekend. Je zit er dan ook bovenop.

Moet er een intern auditteam komen? Een tevredenheidsonderzoek? Makkelijk leesbare werkinstructies? Een juridische procedure? Dan zijn we bij jouw afdeling aan het juiste adres. Kortom: een baan met veel verantwoordelijkheid en veel zelfstandigheid. Én… wij beloven je dat geen dag hetzelfde is! De ene keer zit je om de tafel met een organisatieadviseur, de andere keer ben je bijvoorbeeld op een Mikz locatie in Waalwijk.

Wat biedt Mikz jou?

  • Een salaris van minimaal € 3.245,- en maximaal €4.361,- bruto per maand (op basis van een dienstverband van 36 uur) 
  • Direct een vast contract na afloop van de proeftijd
  • Een laptop en mobiele telefoon
  • Een reiskostenregeling
  • Eindejaarsuitkering 3% van het bruto jaarsalaris
  • Opleidingsfaciliteiten
  • Een uitdagende werkomgeving waar je meedenkt over en direct invloed uitoefent op de professionalisering van de organisatie.

Wat kun jij Mikz bieden?

  • Hbo/wo werk- en -denkniveau; in de richting van bedrijfskunde / kwaliteitsmanagement
  • Je hebt enige jaren ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement
  • Kennis van organisatieontwikkeling en kwaliteitssystemen
  • Kennis van en ervaring in de sector kinderopvang, incl. wet- & regelgeving is gewenst maar geen eis

Wie zijn wij?

  Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 36 locaties is Mikz altijd in de buurt. Met een herkenbare visie op “de drie pedagogen” (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groeps- ruimtes) geeft Mikz vorm aan de pedagogische kwaliteit en is de grootste kinderopvangorganisatie in haar werkgebied.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

Handige informatie


28 uur per week
Kaatsheuvel
Werkdagen zijn bespreekbaar.

Heb je nog vragen?

Voor telefonische informatie kun je terecht bij Elmyn Brands, interim teamleider kwaliteit, 06-83843765 of Ans Keij, bestuurder, bereikbaar op telnr. 06-10187611.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 31 januari 2022 per mail naar vacature@mikz.nl o.v.v. vacature teamleider kwaliteit.