Ontdek jouw wereld met Mikz

Wijkmanager


Mikz is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand en biedt alle vormen van opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Met ruim 37 locaties is Mikz altijd in de buurt. Met een herkenbare visie op “de drie pedagogen” (kinderen, pedagogisch medewerkers en inrichting van onze groepsruimtes) geeft Mikz vorm aan de pedagogische kwaliteit.  

Mikz Kinderopvang is op zoek naar een doortastende en enthousiaste:  

Wijkmanager 

voor onze locaties in de gemeente Loon op Zand voor (32-)36 uur per week. 

Wat houdt deze mooie uitdaging in? 
Als wijkmanager ben je hèt “gezicht” van de opvanglocaties waar jij verantwoordelijk voor bent. Iedereen weet wie je bent, van jouw betrokken collega’s tot de ouders en kinderen. Je voelt je thuis in een sfeervolle werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Binnen deze gevarieerde functie ben je bezig met het ontwikkelen van je teams, je wilt ze laten groeien en stuurt ze aan. Je ziet het als een uitdaging om de BSO door te ontwikkelen tot bijvoorbeeld een outdoor BSO of een BSO waar je bezig kunt zijn met techniek en kunst & cultuur. Jouw actieve, sportieve en creatieve input zal hier goed van pas komen. Je bent verantwoordelijk voor alle operationele zaken die spelen op jouw locaties en het realiseren van de strategische doelstellingen van Mikz. Daar krijg jij echt energie van! Je wordt hierbij ondersteund door een wijkmanagersassistent.  

Daarnaast stem je ook zaken af met onze samenwerkingspartners, zoals onderwijsdirecteuren. Je hebt een duidelijke visie over de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs en draagt deze uit. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Enthousiaste en gemotiveerde teams op onze prachtig ingerichte locaties;
  • Een inspirerend team van wijkmanagers waar je mee samenwerkt en afstemt;
  • Een organisatie die altijd in ontwikkeling is, professionaliseert en groeit;
  • Opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke situatie;
  • Een salaris conform de CAO Kinderopvang schaal 10 (minimaal € 3.277,- en maximaal € 4.405,- bij een fulltime dienstverband) en een reiskostenvergoeding mits je aan de voorwaarden voldoet;
  • 3% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris.

De nieuwe wijkmanager die wij zoeken:

  • Heeft minimaal een afgeronde HBO+ opleiding;
  • Is 4 dagen per week beschikbaar;
  • Heeft een afgeronde managementopleiding;
  • Heeft werkervaring in een managementfunctie, ervaring in de branche is een pré;
  • Heeft kijk op bedrijfsvoering en is handig met cijfers.

  Herken jij jezelf in onderstaande?

  • Je bent besluitvaardig en kunt jouw besluiten ook goed toelichten;
  • Je houdt een goede balans tussen individueel en organisatiebelang;
  • Je bent proactief, ondernemend, inspirerend, verantwoordelijk en ziet altijd kansen en oplossingen.

  Kortom een wijkmanager die van een uitdaging houdt en medewerkers bindt en boeit. Samen met de andere wijkmanagers draag je zorg voor kwalitatief goede dienstverlening. Als wijkmanager zet je jouw talenten in voor je team, de kinderen en hun ouders.

  Klik hier voor alle vacatures bij Mikz!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Handige informatie


32-36 uur per week
Loon op Zand
Werkdagen zijn bespreekbaar

Interesse?

Stuur je motivatie en CV via de button "Email ons direct" onderaan de vacature o.v.v. Wijkmanager. De sollicitatiegesprekken worden gepland op 12 en 14 juli. Een assessment hoort tot de mogelijkheden, net als een referentiecheck.

Vragen?

Voor telefonische informatie kun je terecht bij Hadewych Peters (Manager Kinderopvang) via telefoonnummer: 06 8221 7273 (maandag t/m donderdag bereikbaar).  Na 16 juni kun je terecht bij Marleen Veldhuis (Manager Kinderopvang) via telefoonnummer 06 8351 1779. 

Een uitgebreide functiebeschrijving kun je per mail opvragen bij hrm@mikz.nl.