SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

Bevlogen BSO pedagogische medewerker (20 - 24 uur, Waalwijk)


Ben je sportief? Hou je van dans en muziek? Of ben je die creatieve knutselaar die altijd een goed idee heeft? Kom jij je talent inzetten op onze BSO groep op woensdag- en vrijdagmiddag?
Samen met je collega's draag je zorg voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 7, geef je inhoud aan het programma en onderneem je met hen leuke en leerzame activiteiten. Sporten, muziek maken, knutselen, op avontuur gaan, proefjes doen, of er gewoon voor zorgen dat kinderen een heerlijke middag hebben: bij onze BSO kan het allemaal. Je hebt veel vrijheid om, samen met jouw collega's en de kinderen, leuke, leerzame en originele activiteiten te bedenken.
Binnen ons kindcentrum werk je naast 2 middagen op de BSO flexibel op het KDV. We spreken graag met je af welke dagen jij wil werken.

Wij bieden :

  - Direct een vast contract na proeftijd van 2 maanden;
  - Een salaris in schaal 6 tussen €2.539,- en €3.489,- bruto p/mnd. bij 36 uur, volgens cao kinderopvang;
  - Bijna 6 weken vakantie per jaar, 3% eindejaarsuitkering én een maandelijkse vergoeding van €8,- voor jouw zorgverzekering;
  - Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel; zoals fietslease, sporten, dagje uit, telefoon of een laptop;
  - Een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn;
  - Een goede start en warm welkom dankzij Hart voor Mikz onboardingstraject;
  - Een eigen Mikz Academie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen als bevlogen professional;
  - Een werkplek waarbij jij je talent kan inzetten én verder kan ontwikkelen.

  **Plezier en trots in het werk, daar draait het om.**

Jij bent:

  - bevoegd om binnen de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Onderwijsassistent (check of jouw diploma bevoegdheid geeft op: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl) twijfel je? Neem dan contact met ons op, we kijken graag met je mee!))
  - bij voorkeur al in het bezit van het certificaat babyspecialist, of bereid deze te halen;
  - in ieder geval beschikbaar op woensdag en vrijdag;
  - altijd in beweging en zit vol energie;·
  - iemand die kinderen een inspirerende dag weet te bieden in de leeftijd van 0 tot 4 jaar;
  - nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  - iemand met nieuwe verfrissende ideeën, je collega’s hiermee aansteek en ze hierin meeneemt!

  Wil jij onderdeel worden van Mikz en werken vanuit je talent? App of bel dan met Marthe van Berkel  op 06-82318982 of solliciteer via onderstaande knop.

Wij zijn:

  Mikz kinderopvang is een brede maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Wij dragen bij aan de ontwikkeling en het speelplezier van kinderen tussen 0 en 13 jaar vanuit onze pedagogische visie dat het kind zelf, de mensen om het kind en ruimte bepalend zijn in de ontwikkeling van het kind.

  Mikz gelooft in de kernwaarden: **Huiselijk, Crea(c)tief, Bevlogen Meesterschap en Plezier.**
  Dat jij met plezier naar je werk komt en dag in dag uit vol passie aan de slag gaat, vinden we belangrijk. Vanuit bevlogen meesterschap stimuleren we je om je talenten bij ons in te zetten én verder te ontwikkelen.

  **KINDCENTRUM VILLA VLINDERHOF **

  Ik ken hier al veel kinderen! 

  Kinderdagopvang (KDV), peuterspeelzaal (PSZ), voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO): Kindcentrum Villa Vlinderhof op Landgoed Driessen biedt het allemaal. Ondanks de grootte van het Kindcentrum zijn er hele sfeervolle en knusse ruimtes gecreëerd. De baby’s vangen we op in een veilige, warme omgeving waar zij heerlijk kunnen spelen en ontdekken. In de peutergroepen zijn verschillende uitdagende hoeken gecreëerd. Hier kunnen de kinderen lekker bouwen in de bouwhoek, spelen in de huishoek of rustig een puzzeltje doen aan tafel. Op de BSO vangen we kinderen op in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Ook hier zijn verschillende uitdagende ruimtes gecreëerd waarbij kinderen gebruik mogen maken van het atelier (vaak is er een creatieve vakdocent aanwezig), het bouwlokaal of de chillhoek in de aula waar de kinderen fijn een boek kunnen lezen. Daarnaast bieden we verschillende activiteiten waaruit ze kunnen kiezen. In de gymzaal van de basisschool, waar we gebruik van mogen maken, sporten we samen. Maar natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor wat ontspanning. 

  Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website: 

  https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-villa-vlinderhof/

Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Handige informatie


Werkervaring : 0-2 jaar
Opleidingsniveau : MBO-4
Uren per week : 20 - 24

Vragen?


Bel dan even met Marthe van Berkel bereikbaar op telnr. 06-82318982

Solliciteren


Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren