SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

BSO toppers gezocht (12 - 26 uur Mikz breed)


Wij zoeken BSO toppers voor verschillende BSO locaties die graag zijn/haar vrijheid combineert met flexibiliteit maar toch het gemak van een vast inkomen heeft? Bepaal zelf welke dagen en hoeveel uren je wilt werken. Je werkt flexibel, maar bent onderdeel van een vast team (de Mikzpool). Je werkt binnen Mikz op verschillende locaties en verschillende BSO groepen en bent vanuit onze Mikzpool in te zetten voor langere periodes op een vaste plek. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van een zwangerschapsverlof. Je moet dus snel kunnen schakelen en je kunnen aanpassen in verschillende teams en BSO groepen met kinderen. Die diversiteit spreekt jou juist aan! Je kijkt er naar uit om jouw talent verder te ontwikkelen binnen Mikz en zowel je collega’s als de kinderen op de groepen genieten van de energie die jij brengt vanuit jouw persoonlijke talent. Dit kan bijvoorbeeld zijn: zang, dans, muziek of knutselen, maar uiteraard ook een sportief talent.

Ga jij graag met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar op zoek naar hun talenten en interesses? Bied jij daar de juiste materialen en activiteiten voor aan? Voor onze Mikzpool zijn wij op zoek naar een creatieve collega’s die op meerdere BSO locaties willen werken. Een fijne uitdagende plek waar kinderen na een intensieve schooldag even stoom kunnen afblazen. We luisteren naar elkaars verhalen en spelen zoveel mogelijk in op de behoeftes. Samen met jou en de kinderen stemmen we hier de activiteiten op af. Zo is een middag op de buitenschoolse opvang altijd een gezellige ontdekkingsreis! Fantastisch toch?!

**EEN CREA(C)TIEVE OMGEVING VOOR JOU EN DE KINDEREN**

Bij de inrichting van de BSO is rekening gehouden met ruimte, meubilair en materialen die het ontdekken tegemoetkomen. Een activiteitenteam zorgt voor een uitdagend aanbod aan activiteiten. Zo kunnen de kinderen kiezen uit bijvoorbeeld techniek, natuur, creatief, expressie of koken. Ook verzorgen beweegspecialisten sportclinics, zodat de kinderen kennis maken met verschillende sporten. Dat is niet alleen leuk, maar ook erg gezond! Als pedagogisch medewerker ben je zoveel mogelijk tussen de kinderen. Zo heb je de rust en ruimte om goed naar ze te luisteren, te observeren en in te spelen op de individuele behoeften. Daarnaast zijn zij vertegenwoordigd in een Kinderraad en denken zij mee over het activiteitenaanbod. Hebben zij een nieuw voorstel? Niet is te gek, we gaan ervoor!

Wij bieden :

  ·         Direct een vast contract na proeftijd van 2 maanden;
  ·         Een salaris in schaal 6 tussen €2.539,- en €3.489,- bruto p/mnd. bij 36 uur, volgens cao kinderopvang (per 1 november 2024 wordt een CAO verhoging doorgevoerd op het salaris) ;
  ·         Bijna 6 weken vakantie per jaar, 4% eindejaarsuitkering én een maandelijkse vergoeding van €8,- voor jouw zorgverzekering;
  ·         Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel; zoals fietslease, sporten of een dagje uit;
  ·         Een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn;
  ·         Een goede start en warm welkom dankzij Hart voor Mikz onboardingstraject;
  ·         Een eigen Mikz Academie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen als bevlogen professional;
  ·         Een werkplek waarbij jij je talent kan inzetten én verder kan ontwikkelen.

Jij bent:

  ·        bevoegd om op een BSO te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of onderwijsassistent (check of jouw diploma bevoegdheid geeft op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma;
  ·        altijd in beweging en zit vol energie;
  ·        iemand met affiniteit met de BSO;
  ·        nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  ·        iemand met nieuwe verfrissende ideeën, je collega’s hiermee aansteek en ze hierin mee trekt;

  Voor vragen over deze vacature kan je een appje sturen naar Patricia via telefoonnummer; 06-22988870.  Om te solliciteren kan je drukken op de button ‘sollicitatie’ boven en onder aan deze vacature.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Wij zijn:

  _Wat maakt Mikz Kinderopvang uniek?_

  Mikz kinderopvang is een brede maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Wij dragen bij aan de ontwikkeling en het speelplezier van kinderen tussen 0 en 13 jaar vanuit onze pedagogische visie dat het kind zelf, de mensen om het kind en ruimte bepalend zijn in de ontwikkeling van het kind.

  Mikz gelooft in de kernwaarden: Huiselijk, Crea(c)tief, Bevlogen Meesterschap en Plezier.
  Dat jij met plezier naar je werk komt en dag in dag uit vol passie aan de slag gaat, vinden we belangrijk. Vanuit bevlogen meesterschap stimuleren we je om je talenten bij ons in te zetten én verder te ontwikkelen.

  Onze locaties bevinden zich onder andere in prachtig ingerichte Kindcentra waarbij wij een nauwe samenwerking met school belangrijk vinden. Ondanks dat je flexibel wordt ingezet binnen Mikz maak je onderdeel uit van ons nieuwe team: ‘de Mikzpool’, waarbij jouw wensen en ontwikkelmogelijkheden centraal staan. Jij krijgt alle ruimte om samen te ontdekken waar jouw talent het beste tot zijn recht komt.

Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Handige informatie


Werkervaring : 0-2 jaar
Opleidingsniveau : MBO-3
Uren per week : 0-20

Vragen?


Bel dan even met Patricia van Helden - van Maarschalkerweerd bereikbaar op telnr. 0622988870

Solliciteren


Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren