SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

Flexibele pedagogisch medewerker Mikz breed inzetbaar (0-36u)


Een zelfstandig pedagogisch medewerker die het welzijn en de ontwikkeling van onze kinderen voorop weet te stellen en daarbij graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt. Vind jij het fijn om flexibel te werken en weet jij er iedere dag een kinderfeestje van te maken en de kinderen een onvergetelijk dag te bezorgen? Dan ben jij degene die we zoeken.

Mikz kent sinds begin dit jaar een nieuw team de Mikzpool. Voor dit team zoeken we meerdere collega’s die voor een periode > 3 weken op een plek werken waarvan de vaste medewerker is uitgevallen of met zwangerschapsverlof is. Dit betekend dat je binnen alle keukens van Mikz een kijkje kunt nemen. Hoe leuk is dat! Tijdens deze periode bouw je een band op met het kind, zijn/haar ouder(s) en je collega’s op de groep.

Het werken bij de Mikzpool geeft je flexibiliteit en vrijheid omdat je zelf je dagen en uren aan kunt geven. Dat is toch fijn in combinatie met een vast contract en inkomen. We vragen wel van onze collega’s in de Mikzpool dat je snel moet kunnen schakelen en je kunt aanpassen in verschillende teams en doelgroepen met kinderen. Die diversiteit spreekt jou juist aan!

Wij bieden :

  - Direct een vast contract na proeftijd van 2 maanden;
  - Een salaris in schaal 6 tussen €2.539,- en €3.489,- bruto p/mnd. bij 36 uur, volgens cao kinderopvang per 1 april 2024;
  - Bijna 6 weken vakantie per jaar, 3% eindejaarsuitkering én een maandelijkse vergoeding van €8,- voor jouw zorgverzekering;
  - Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel; zoals fietslease, sporten, dagje uit, telefoon of een laptop;
  - Een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn;
  - Een goede start en warm welkom dankzij Hart voor Mikz onboardingstraject;
  - Een eigen Mikz Academie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen als bevlogen professional;

  Plezier en trots in het werk, daar draait het om.

Jij bent:

  - bevoegd om binnen de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of onderwijsassistent (check of jouw diploma voldoet op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  - altijd in beweging en zit vol energie;
  - iemand die kinderen een inspirerende dag weet te bieden ongeacht welke leeftijd ze zijn;
  - nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  - iemand met nieuwe verfrissende ideeën, je collega’s hiermee aansteek en ze hierin meeneemt!

  Wil jij onderdeel worden van het Mikzpool team? App of bel dan met Patricia op 06-22988870 of solliciteer via onderstaande knop. We gaan graag met je in gesprek en bekijken samen de mogelijkheden!

Wij zijn:

  Mikz kinderopvang is een brede maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Wij dragen bij aan de ontwikkeling en het speelplezier van kinderen tussen 0 en 13 jaar vanuit onze pedagogische visie dat het kind zelf, de mensen om het kind en ruimte bepalend zijn in de ontwikkeling van het kind.

  Mikz gelooft in de kernwaarden: Huiselijk, Crea(c)tief, Bevlogen Meesterschap en Plezier.
  Dat jij met plezier naar je werk komt en dag in dag uit vol passie aan de slag gaat, vinden we belangrijk. Vanuit bevlogen meesterschap stimuleren we je om je talenten bij ons in te zetten én verder te ontwikkelen.

  *** VANUIT DE MIKZPOOL BEN JE MIKZ BREED INZETBAAR***

Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Handige informatie


Werkervaring : 0-2 jaar
Opleidingsniveau : MBO-3
Uren per week : 12-36

Vragen?


Bel dan even met Patricia van Helden - van Maarschalkerweerd bereikbaar op telnr. 0622988870

Solliciteren


Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren