SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

Pedagogisch medewerker BSO Bosrijk (24 uur, Waalwijk)


een ervaren pedagogisch medewerker die actief, energiek, creatief, zorgzaam, lief en grappig is. Ben jij die pedagogische medewerker waarover de kinderen thuis nog lang napraten, omdat jullie zo'n leuke avonturen hebben beleefd?
Bij Mikz zijn we toegewijd aan het bieden van een stimulerende en veilige omgeving voor kinderen buiten schooltijd. Onze BSO is gericht op het inspireren van kinderen, het aanmoedigen van hun creativiteit en het ondersteunen van hun persoonlijke groei.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het creëren van een uitdagende en plezierige omgeving voor kinderen in de leeftijdsgroep van 7 tot 13. Met jouw ervaring weet jij de kinderen te boeien en uit te dagen tot leuke activiteiten; sport, spel, tuinieren of knutselen, jij bent van alle markten thuis! Je zorgt samen met je collega's voor een gevarieerd activiteitenaanbod dat aansluit bij de interesses van de kinderen en hun ontwikkeling bevordert. Het bieden van individuele aandacht, het stimuleren van sociale interactie en het zorgen voor een veilige sfeer zijn heel belangrijk!

Je werkt op maandag, dinsdag, donderdagmiddag van **14.00 tot 18.30 **op deze hele gave locatie!
In de vakantieweken werk je hele dagen, welke? Dat bepalen we samen.

Ben je bevoegd bent om ook op KDV of peuterspeelzaal te werken en kan én wil je meer werken?
Die mogelijkheid is er binnen Mikz! We bespreken samen met jou je wensen en kijken wat passend is binnen deze wijk in Waalwijk.

Wij bieden :

  - direct een vast contract na proeftijd van 2 maanden;
  - een salaris in schaal 6 tussen €2.539,- en €3.489,- bruto p/mnd bij 36 uur, volgens cao kinderopvang per 1 april 2024;
  - bijna 6 weken vakantie per jaar, 3% eindejaarsuitkering én een maandelijkse vergoeding van €8,- voor jouw zorgverzekering.
  - extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel; zoals fietslease, sporten of een dagje uit.
  - een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn.
  - een goede start en warm welkom dankzij Hart voor Mikz onboardingstraject;
  - een eigen Mikz Academie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen als bevlogen professional.
  - een werkplek waarbij jij je talent kan inzetten én verder kan ontwikkelen.

  **Plezier en trots in het werk, daar draait het om!**

Jij bent:

  - bevoegd om op een BSO te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3, Sport en bewegen of onderwijsassistent (check of jouw diploma bevoegdheid geeft op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma of vraag het ons!);
  - altijd in beweging en zit vol energie;
  - beschikbaar op maandag, dinsdag, en donderdagmiddag. Wil je meer werken? Dat kan binnen Mikz, we gaan graag met je in gesprek over je wensen. Er kan bijvoorbeeld een combinatie gemaakt worden met de peuterspeelzaal of een kinderdagverblijf groep.
  - iemand met affiniteit met de leeftijdsgroep 7 tot 13;
  - nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen én je collega’s op ontdekking te gaan;
  - iemand met nieuwe verfrissende ideeën, je collega’s hiermee aansteek en ze hierin mee trek.

  Voor vragen over deze vacature kan je een appje sturen naar Anja Geerts op 06-18644046. 
  Om te solliciteren kan je drukken op de button ‘sollicitatie' boven of onderaan de pagina.
  We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan!

  _Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld._

Wij zijn:

  **_Wat maakt Mikz Kinderopvang uniek?_**

  Mikz kinderopvang is een brede maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Wij dragen bij aan de ontwikkeling en het speelplezier van kinderen tussen 0 en 13 jaar vanuit onze pedagogische visie dat het kind zelf, de mensen om het kind en ruimte bepalend zijn in de ontwikkeling van het kind.

  Mikz gelooft in de kernwaarden: Huiselijk, Crea(c)tief, Bevlogen Meesterschap en Plezier.
  Dat jij met plezier naar je werk komt en dag in dag uit vol passie aan de slag gaat, vinden we belangrijk. Vanuit bevlogen meesterschap stimuleren we je om je talenten bij ons in te zetten én verder te ontwikkelen.

  **BSO BOSRIJK**

  Wij zitten in een stoere blokhut! 
  Drie dagen in de week komen de kinderen na schooltijd samen bij BSO Bosrijk aan de rand van Kaatsheuvel ten zuiden van Waalwijk. We zijn gevestigd op de bovenverdieping van de blokhut van scoutingvereniging MBG: een hele gave omgeving! Bij aankomst is er ruimte voor ontspanning en blikken we samen terug op de dag met drinken en fruit. De bovenverdieping van de blokhut is licht, ruim en met stoere materialen ingericht. Op het grote buitenterrein van de scouting kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven. De kinderen krijgen volop activiteiten aangeboden, maar bepalen zelf of ze hieraan deelnemen of toch liever iets anders doen. Opvangtijd is immers ook vrije tijd! De kinderen kunnen natuurlijk ook gewoon lekker zelfstandig buiten spelen.

  Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website: https://www.mikz.nl/locaties/bso-bosrijk/

Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Handige informatie


Werkervaring : 0-2 jaar
Opleidingsniveau : MBO-4
Uren per week : 24

Vragen?


Bel dan even met Anja Geerts - Bosch bereikbaar op telnr. 06-18644046

Solliciteren


Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren