SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

Pedagogisch medewerker BSO de Lunt & BSO Balade (18 uur Waalwijk)


Bij Mikz zijn we toegewijd aan het bieden van een stimulerende en veilige omgeving voor kinderen buiten schooltijd. Onze BSO is gericht op het inspireren van kinderen, het aanmoedigen van hun creativiteit en het ondersteunen van hun persoonlijke groei.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het creëren van een uitdagende en plezierige omgeving voor kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 13. Je zorgt voor een gevarieerd activiteitenaanbod dat aansluit bij de interesses van de kinderen en hun ontwikkeling bevordert. Het bieden van individuele aandacht, het stimuleren van sociale interactie en het waarborgen van een veilige sfeer zijn essentiële aspecten van deze rol.

Je werkt op maandag, dinsdag, donderdagmiddag van 14.00 tot 18.30 (de Lunt) en op vrijdagmiddag van 14.45 tot 18.30 (Balade) in de schoolweken. 
In de vakantieweken werk je hele dagen, welke? Dat bepalen we samen. 

Indien je bevoegd bent om ook op KDV of peuterspeelzaal te werken en je wil meer uren maken, dan zou je flexibel ingezet kunnen worden op woensdag op het KDV.

Wij bieden :

  - direct een vast contract na proeftijd van 2 maanden;
  - een salaris in schaal 6 tussen €2.539,- en €3.489,- bruto p/mnd bij 36 uur, volgens cao kinderopvang per 1 april 2024;
  - bijna 6 weken vakantie per jaar, 3% eindejaarsuitkering én een maandelijkse vergoeding van €8,- voor jouw zorgverzekering.
  - extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel; zoals fietslease, sporten of een dagje uit.
  - een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn.
  - een goede start en warm welkom dankzij Hart voor Mikz onboardingstraject;
  - een eigen Mikz Academie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen als bevlogen professional.
  - een werkplek waarbij jij je talent kan inzetten én verder kan ontwikkelen.

  **Plezier en trots in het werk, daar draait het om!**

Jij bent:

  - bevoegd om op een BSO te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3, Sport en bewegen of onderwijsassistent (check of jouw diploma bevoegdheid geeft op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma) of vraag het ons!;
  - altijd in beweging en zit vol energie;
  - beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wil je meer werken? Dat kan binnen Mikz, we gaan graag met je in gesprek over je wensen. Er kan bijvoorbeeld een combinatie gemaakt worden met de peuterspeelzaal of een kinderdagverblijf groep.
  - iemand met affiniteit met de leeftijdsgroep 4 tot 13;
  - nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen én je collega’s op ontdekking te gaan;
  - iemand met nieuwe verfrissende ideeën, je collega’s hiermee aansteek en ze hierin mee trek.

  Voor vragen over deze vacature kan je een appje sturen naar Lotte Wintermans op 06-31987420. 
  Om te solliciteren kan je drukken op de button ‘sollicitatie' boven of onderaan de pagina.
  We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan!

  _Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld._

Wij zijn:

  **KINDCENTRUM BALADE**

  Een vertrouwde opvangplek

  Kindcentrum Balade is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar een heel vertrouwde opvangplek. Hier komen kinderen samen op de peuterspeelzaal (PSZ), het kinderdagverblijf (KDV), de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). Wij zijn gevestigd in een multifunctionele accommodatie in Waalwijk, dichtbij het RKC stadion. De vertrekken van het Kindcentrum zijn modern, ruim en licht. De gezellige aula, moderne gymzaal, grote speelplaats én nabijgelegen voetbalveld maken van deze locatie een heus kinderparadijs. Behalve op de speelplaats en het voetbalveld spelen de kinderen ook op de buitenruimte die is aangelegd in samenwerking met de wijk. De kleinste kinderen beschikken over een eigen groepsruimte met diverse uitdagende speelhoeken en een eigen ruimte op de buitenspeelplaats. De locatie is goed te bereiken met de fiets, de bus, of de auto. Je kan voor het Kindcentrum gratis parkeren op het grote parkeerterrein. En tijdens de pauze? Dan haal je iets lekker bij de Lidl of eet je je boterhammen op in de heerlijke stoelen van de Kansenfabriek.

  Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website: https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-balade/

  **BSO DE LUNT**

  Stoer en sportief

  BSO de Lunt is een 7+ BSO en heeft de luxe over een uitdagende buitenlocatie te beschikken. Hier ondernemen de kinderen allerlei sport- en beweegactiviteiten.  Of ze nu binnen of buiten zijn, de kinderen hebben hier volop de ruimte om lekker vrij te bewegen.

  Voor de kinderen is het echt iets om naar uit te kijken: buitenschoolse opvang (BSO) in een gerenoveerde boerderij van de plaatselijke scoutingvereniging AZG. Hier is BSO Lunt gevestigd, voor kinderen in de leeftijd van zeven jaar en ouder. Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan we met de BSO-kinderen op bezoek bij BSO 't Buitenhuis. Na schooltijd zoeken kinderen elkaar hier bewust op of trekken ze zich juist even terug voor wat ontspanning. Ze lezen een boek of bespreken met elkaar de afgelopen schooldag. De kinderen kiezen zelf waar ze bij aansluiten, opvang is immers ook vrije tijd.

  Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website: https://www.mikz.nl/locaties/bso-de-lunt/

Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Handige informatie


Werkervaring : 0-2 jaar
Opleidingsniveau : MBO
Uren per week : 18

Vragen?


Bel dan even met Lotte Wintermans bereikbaar op telnr. 0631987420

Solliciteren


Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren