SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

Pedagogisch medewerker PSZ en BSO combinatie ( 24 - 32 uur, Waalwijk)


Luister jij met veel plezier naar de meest fantasierijke verhalen van peuters? Maar vind je het daarnaast super leuk om op zoek te gaan met onze BSO kinderen naar hun talenten? 
Voor ons team op Kindcentrum Zanddonk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de peuterspeelzaal in combinatie met de BSO. 
We bieden BSO aan voor de leeftijd van 4 tot 13 jaar.
Je vind het leuk dat je op 1 dag op twee verschillende groepen werkt, binnen het Kindcentrum. Je schakelt tussen de leeftijden, waarbij je beide groepen op de juiste manier weet te triggeren en uit te dagen.
Een peuter wil veel weten, heb jij altijd een passend antwoord op de veel gestelde ‘waarom’ vraag? Experimenteren, kennis verzamelen, vragen stellen en antwoorden geven. Dé manier om samen met jou de wereld te ontdekken.
Vervolgens bied je in de middag een fijne uitdagende plek waar kinderen na een intensieve schooldag even stoom kunnen afblazen. We luisteren naar elkaars verhalen en spelen zoveel mogelijk in op de behoeftes. Samen met jou en de kinderen stemmen we hier de activiteiten op af. Zo is een middag op de buitenschoolse opvang altijd een gezellige ontdekkingsreis! Fantastisch toch?!

EEN CREA(C)TIEVE OMGEVING VOOR JOU EN DE KINDEREN

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en ontdekken de wereld op hun eigen specifieke manier. Alle zintuigen (kijken, voelen, horen, ruiken) worden ingezet om de omgeving te leren kennen. Als pedagogisch medewerker ben je zoveel mogelijk tussen de kinderen. Vanuit vertrouwen volg je de kinderen in hun ontdekkingstocht. Zo heb je de rust en ruimte om ze te observeren en in te spelen op de individuele behoeften.

Wij bieden :

  - Direct een vast contract na proeftijd van 2 maanden;
  - Een salaris in schaal 6 tussen €2.539,- en €3.489,- bruto p/mnd. bij 36 uur, volgens cao kinderopvang per 1 april 2024;
  - Bijna 6 weken vakantie per jaar, 3% eindejaarsuitkering én een maandelijkse vergoeding van €8,- voor jouw zorgverzekering;
  - Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel; zoals fietslease, sporten, dagje uit, telefoon of een laptop;
  - Een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn;
  - Een goede start en warm welkom dankzij Hart voor Mikz onboardingstraject;
  - Een eigen Mikz Academie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen als bevlogen professional;

  Plezier en trots in het werk, daar draait het om.

Jij bent:

  - bevoegd om binnen de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of onderwijsassistent (check of jouw diploma voldoet op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma);
  - in het bezit van een VVE diploma;
  - beschikbaar voor minimaal 24 uur waarbij je op dinsdag- en donderdagochtend op de Peuterspeelzaal  werkt en op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag op de BSO.
  - iemand die kinderen een inspirerende dag weet te bieden ongeacht de leeftijd van de kinderen;
  - nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  - iemand met nieuwe verfrissende ideeën, je collega’s hiermee aansteek en ze hierin meeneemt!

  Wil je meer uren werken? Dat kan, we gaan graag met je in gesprek en bekijken samen de mogelijkheden!
  Heb jij vragen over deze vacature? App of bel dan met Anja Geerts (Wijkmanager) op 06-18644046 of solliciteer via onderstaande knop.

Wij zijn:

  KINDCENTRUM ZANDDONK

  Dit voelt vertrouwd!

  Kindcentrum Zanddonk is vanaf januari 2020 gevestigd in de nieuwbouw van de basisscholen Van der Heijden en Pater van der Geld en staat bekend om haar gezellige en herkenbare opvangplek voor kinderen. Hier komen kinderen samen op de peuterspeelzaal (PSZ), de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO). Het lokaal van de peuters bestaat uit verschillende speelhoeken zoals een knusse huishoek, een leeshoek en een bouwhoek. Het liefst spelen de kinderen buiten, waar ze genieten van de buitenruimte. De grotere kinderen komen na schooltijd samen bij de BSO. Ze worden ontvangen met eten en drinken en vervolgens gaan ze voor deelname aan activiteiten in groepjes uiteen. Op de mooie grote buitenspeelplaats kunnen ze heerlijk klimmen, klauteren of een balletje trappen.

  Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

  https://www.mikz.nl/locaties/kindcentrum-zanddonk/

  In de vakantiewerken werk je hele dagen op de BSO vanuit Kindcentrum Juliana van Stolberg. 
  Hier gaan de kinderen van Kindcentrum Zanddonk naar toe tijdens de vakanties.

Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Handige informatie


Werkervaring : 0-2 jaar
Opleidingsniveau : MBO-4
Uren per week : 24-32

Vragen?


Bel dan even met Anja Geerts - Bosch bereikbaar op telnr. 06-18644046

Solliciteren


Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren