SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

Pedagogisch medewerker verschillende BSO locaties in Drunen (15 uur, Drunen)


## **meerdere pedagogische toppers die ons team willen komen versterken voor verschillende BSO locaties in Drunen.**

De kinderen arriveren na school bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) en worden daar hartelijk ontvangen door jou. Er is altijd een moment voor een lekker glaasje drinken en wat fruit. Even bijkomen van de drukke schooldag...

## En dan… lekker spelen!

Noud en Fons gaan naar de bouwhoek waar ze verder gaan met het bouwen van hun onderzeeboot. Rosa vergeet alles om zich heen in de leeshoek en laat zich meevoeren in haar boek. Even rust, voordat ze start met de workshop skeeleren. Saar, Faysal en Bram maken een mozaïek van papier en andere transparante vormen, op de lichtbak. “Ik ben een tovenaar”, roept Faysal trots uit als hij de overheadprojector aanzet en zijn creatie heel groot op de muur  ziet verschijnen. Verwonderd kijken de anderen naar de beelden en worden geïnspireerd om vervolgens hun eigen creaties te maken.

Zie jij jezelf hier helemaal tussen en ben je voor 15 uur, waaronder de maandag, beschikbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Wij bieden :

  - Direct een vast contract na proeftijd van 2 maanden;
  - Een salaris in schaal 6 tussen €2.539,- en €3.489,- bruto p/mnd bij 36 uur, volgens cao kinderopvang per 1 april 2024;
  - Bijna 6 weken vakantie per jaar, 3% eindejaarsuitkering én een maandelijkse vergoeding van €8,- voor jouw zorgverzekering;
  - Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel; zoals fietslease, sporten of een dagje uit;
  - Een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn;
  - Een goede start en warm welkom dankzij Hart voor Mikz onboardingstraject;
  - Een eigen Mikz Academie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen als bevlogen professional;
  - Een werkplek waarbij jij je talent kan inzetten én verder kan ontwikkelen.

  Plezier en trots in het werk, daar draait het om!

Jij bent:

  - bevoegd om binnen de kinderopvang te werken, zoals bijvoorbeeld SPW3 of Sport en Bewegen MBO-3/4 (check of jouw diploma bevoegdheid geeft op: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl, twijfel je? Neem dan contact met ons op, we kijken graag met je mee!))
  - in ieder geval beschikbaar op maandag;
  - beschikbaar voor 15 uur (eventuele andere wensen m.b.t. uren zijn bespreekbaar) en vindt het niet erg om flexibel of op verschillende locaties te werken;·
  - iemand die kinderen een inspirerende dag weet te bieden ongeacht welke leeftijd ze zijn;
  - nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan;
  - iemand met nieuwe verfrissende ideeën, je collega’s hiermee aansteek en ze hierin meeneemt!

  Heb jij vragen over deze vacature? App of bel dan met Nienke Fenn (Wijkmanager) op 06-83708762 of solliciteer via onderstaande knop.
  We gaan graag met je in gesprek en bekijken samen de mogelijkheden!

Wij zijn:

  BSO Duinsprong, BSO Sportpark, BSO 't Pieck en/of BSO Jong Nederland. Dit zijn de locaties waar wij extra handen kunnen gebruiken.

  BSO Duinsprong

  Bij de buitenschoolse opvang van de Duinsprong bevinden kinderen zich op bekend terrein. In het gebouw van basisschool de Duinsprong ontmoeten de leerlingen elkaar voor voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO). Op onze BSO-locatie krijgen kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar alle ruimte om zich even terug te trekken in een knusse leeshoek, te knutselen in het atelier, een rollenspel te spelen in de huishoek of bouwwerken creëren in de bouwhoek. We merken dat de kinderen graag ervaringen uitwisselen en samen nieuwe ontdekkingen doen. Al spelenderwijs met elkaar worden ze steeds wijzer. De kinderen kunnen kiezen uit een uitgebreid activiteitenaanbod. Opvangtijd is tenslotte ook vrije tijd. De BSO is groot, we vangen veertig kinderen op. Desondanks ademt de locatie een heel gemoedelijke en huiselijke sfeer. Als je wilt, kan je kind na de BSO bij ons aansluiten voor een gezonde warme maaltijd.

  BSO Sportpark

  Als één ding duidelijk is, dan is het dat kinderen zich bij BSO Sportpark in Drunen niet snel zullen vervelen. Hier ‘chillen’ kinderen van 7 tot 13 jaar na schooltijd samen op de bovenverdieping van het hockey-clubhuis. Bovenin het clubhuis is ook een loungehoek, een kleine keuken én podium voor disco en optredens. En beneden? Daar stellen we alles in het teken van ‘doen’ en ‘maken’. Op deze verdieping koken, schilderen en knutselen de kinderen en bewerken ze zelfs hout. Natuurlijk kunnen kinderen ook de rust opzoeken. Hiervoor wijken ze vaak uit naar de accommodatie van atletiekvereniging DAK. Hier is tevens een loungehoek en worden de rustigere activiteiten georganiseerd. Op woensdagmiddag gaan we met de BSO-kinderen op bezoek bij BSO WereldWijs. Goed om te weten: in de vakantieweken kunnen alle kinderen deelnemen aan onze spetterende workshops. We bieden een afwisselend programma aan, zodat het voor de kinderen echt als vakantie voelt.

  BSO 't Pieck

  Na schooltijd gewoon even doen waar je zin in hebt, dat staat bij BSO 't Pieck centraal. Kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar kunnen na schooltijd zelf kiezen hoe zij hun tijd indelen. Even lekker kletsen met een van onze pedagogische medewerkers of liever de buitenlucht in? En daarnaast een workshop volgen via Het Pieck centrum voor kunsten? Bij BSO 't Pieck is het allemaal mogelijk.

  BSO Jong Nederland

  BSO Jong Nederland ontleent zijn naam aan de ligging in het pand van Jong Nederland in Drunen. Deze BSO heeft ruimtes in de boerderij van Jong Nederland. Op woensdagmiddag is de opvang bij BSO Wereldwijs. Op vrijdagmiddag en in de vakanties is de opvang bij BSO Sportpark. Op de ruime bovenverdieping van de boerderij bevindt zich een gezellige ruimte waar de kinderen lekker kunnen ‘chillen’. Ook is er een lees-, bouw-, creatieve- en spelletjes hoek. Beneden staat alles in het teken van ‘doen en maken’. Kinderen kunnen er koken, schilderen, houtbewerken of balspellen spelen.

  Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website:

  https://www.mikz.nl/locaties

Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Handige informatie


Werkervaring : 0-2 jaar
Opleidingsniveau : MBO-3
Uren per week : 15

Vragen?


Bel dan even met Nienke Fenn bereikbaar op telnr. 06-83708762

Solliciteren


Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren