SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

Sportieve pedagogische medewerker BSO (15 - 25 uur Waalwijk)


Als sportieve pedagogische medewerkere BSO ben jij verantwoordelijk voor het stimuleren van beweging en het aanbieden van leuke en uitdagende sport- en spelactiviteiten aan kinderen. Je creëert een omgeving waarin kinderen plezier hebben, zich ontwikkelen en gezonde gewoonten aanleren. Door middel van het aanbieden van Sport en bewegen vergroot jij het zelfvertrouwen van kinderen, leer je ze bewuster aanvoelen door middel van spel hoe om te gaan met lastige situaties, grenzen aangeven, omgaan met emoties etc.

Heb jij een passie voor beweging en het enthousiasme om kinderen te inspireren en ben je klaar voor een avontuurlijke rol als sportieve pedagogische medewerker op onze BSO? Kom dan ons team versterken en maak bewegen tot een onvergetelijke ervaring voor kinderen!

Wij bieden :

  - Direct een vast contract na proeftijd van 2 maanden;
  - Een salaris in schaal 6 tussen € 2.539,- en € 3.489,- bruto p/mnd bij 36 uur, volgens cao kinderopvang per 1 april 2024;
  - Bijna 6 weken vakantie per jaar, 3% eindejaarsuitkering én een maandelijkse vergoeding van €8,- voor jouw zorgverzekering;
  - Extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel; zoals fietslease, sporten of een dagje uit;
  - Een pensioensregeling bij Zorg en Welzijn;
  - Een goede start en warm welkom dankzij Hart voor Mikz onboardingstraject;
  - Een eigen Mikz Academie om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen als bevlogen professional;
  - Een werkplek waarbij jij je talent kan inzetten én verder kan ontwikkelen.

  **Plezier en trots in het werk, daar draait het om!**

Jij bent:

  - Pedagogische medewerker of beweegspecialist met bevoegdheid om op een BSO te mogen werken, zoals bijvoorbeeld Sport en Bewegen (niveau 3), SPW3, Onderwijsassistent (check of jouw diploma bevoegdheid geeft op: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma):
  - altijd in beweging en zit vol energie;
  - iemand die kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 een sportieve middag weet te bieden;
  - nieuwsgierig en vindt het leuk om samen met de kinderen op ontdekking te gaan en te bewegen;
  - iemand met nieuwe verfrissende ideeën, je collega’s hiermee aansteek en ze hierin mee trekt, binnen deze locatie heb je hier alle ruimte toe!;
  - beschikbaar voor minimaal 15 uur en maximaal 25 per week, in ieder geval op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. Wil je meer werken? Dat kan binnen Mikz, we bespreken graag de mogelijkheden die bij jou passen!

  Heb jij vragen over deze vacature? App of bel dan met Lieke van Bijnen (Wijkmanager) op 06 - 57415966. 
  In de week van 3 tot en met 7 juni kan je appen of bellen met Marthe van Berkel (Wijkmanager) op 06 - 82318982.

  Interesse? solliciteer via onderstaande knop.

Wij zijn:

  **RUIGE WILDE BEREN**

  BSO Ruige Wilde Beren staat in het teken van sport. We bevinden ons in een fantastische omgeving, waar de kinderen volop ruimte hebben om te bewegen. De BSO is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging RWB uit Waalwijk. De locatie ligt midden tussen de sportvelden van Landgoed Driessen: een meer vrije ruimte kun je je als kind niet wensen. Als het weer het even toelaat, kunnen de kinderen zich buiten volop uitleven op de voetbalvelden waar we gebruik van mogen maken.
  Als pedagogisch medewerkers houden we de speciale behoeften van ieder kind goed in de gaten. Wanneer een kind net wat meer rust en ruimte nodig heeft, dan kan dat. We staan open voor ieder verhaal dat een kind ons te vertellen heeft. Met diverse activiteiten spelen we in op de belevingswereld van de kinderen, afgestemd op hun leeftijd. Professionals op het gebied van sport en spel laten de kinderen spelenderwijs kennismaken met allerlei sporten. Dat is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel erg gezond!

  Voor meer informatie over de locatie verwijzen we je graag door naar onze locatie pagina op de website: https://www.mikz.nl/locaties/bso-ruige-wilde-beren/

Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Handige informatie


Werkervaring : 2-5 jaar
Opleidingsniveau : MBO-3
Uren per week : 15 - 25

Vragen?


Bel dan even met Lieke van Bijnen - Verstijnen bereikbaar op telnr. 0657415966

Solliciteren


Spreekt deze vacature je aan klik dan op de onderstaande knop om direct te solliciteren.

Direct solliciteren