Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Timpantee

 • BSO

Marloes Verdonschot, wijkmanager BSO Timpantee: “Grote kans dat jouw kind straks na schooltijd naar deze BSO komt. Wie hier buiten wil voetballen, rennen, springen of klimmen kan terecht op de grote buitenspeelplaats. Kinderen die graag een meeslepende voorstelling of act opvoeren, doen dat vaak in de speelzaal. Bij slecht weer is het ook daar heerlijk rennen en ravotten.”

Dit voelt vertrouwd!

Voor veel kinderen is het inmiddels een moment om naar uit te kijken: opvang bij BSO Timpantee. Samen met peuterspeelzaal De Bengelenbak zitten we gevestigd in basisschool de Dromenvanger.  
Na schooltijd vangen we basisschoolleerlingen op in een sfeervolle en gemoedelijke omgeving. De kinderen weten precies wat ze aan ons en aan hun leeftijdsgenootjes hebben. Ze zoeken elkaar op en vinden elkaar in het ondernemen van diverse activiteiten.

Leuke spetter-activiteiten

Als pedagogisch medewerksters kijken we altijd naar de behoefte van het kind: waar bestaat vandaag behoefte aan? Met een luisterend oor spelen we daar op in. Zodra school is afgelopen, vangt ons team de kinderen op in de eigen groepsruimte voor een gezamenlijk ‘thee-moment’. Even bijkomen van de afgelopen dag en daarna weer vol energie aan de rest van de middag beginnen. Vanaf dat moment kiezen ze zelf wat ze graag willen doen. Knutselen of kokkerellen, een spelletje spelen of samen een toneelstuk bedenken.

Een speelzaal en een grote buitenspeelplaats

De opvang vindt plaats in twee groepsruimtes die naast elkaar liggen in het schoolgebouw. Iedereen krijgt alle ruimte om lekker te relaxen en met leeftijdsgenootjes bij te kletsen. Sporten in de naastgelegen speelzaal is ook populair. Daarnaast zijn alle kinderen heel blij met de grote buitenspeelplaats.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar BSO Timpantee? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres heusden@ocmikz.nl .

BSO Timpantee

 • Kasteellaan 40
 • 5156 CJ Heusden
 • Tel. 06-30571990
 • timpantee@mikz.nl
 • Contact: Marloes Verdonschot

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Kom bij de Oudercommissie!


  Gevraagd en ongevraagd meedenken over allerlei beleidsmatige en praktische zaken. Op locatie, en in de centrale oc. Hierin bespreken oc-leden met de directeur-bestuurder het beleid op organisatieniveau en brengen er advies over uit. De directie van Mikz stelt het 'klankbord' van deze centrale oc voor strategische beleidszaken zeer op prijs.

  Belangstelling, of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Vraag meer info op je locatie of stuur ons een mail. Het mailadres staat op de onderste regel hiernaast. Wij waarderen je inbreng zeer!