Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Timpantee

 • BSO

Marloes Verdonschot, wijkmanager BSO Timpantee: “Grote kans dat jouw kind straks na school naar deze BSO komt, in het prachtige nieuwe gebouw wat we delen met de Dromenvanger en de Leilinde. Er kan hier heerlijk geravot worden op de grote avontuurlijke buitenspeelplaats. En wat dacht je van een meeslepende voorstelling of act opvoeren op een echt podium?” 

Dit voelt vertrouwd! 

Voor veel kinderen is het een moment om naar uit te kijken: opvang bij BSO Timpantee. Samen met peuterspeelzaal De Bengelenbak delen we een prachtig nieuw gebouw met BS de Dromenvanger en SBO de Leilinde. Na schooltijd vangen we basisschoolleerlingen op in een sfeervolle, huiselijke en uitdagende omgeving. De kinderen weten precies wat ze aan ons en aan hun leeftijdsgenootjes hebben. Ze zoeken elkaar op en vinden elkaar in het ondernemen van diverse activiteiten. 

Iedere dag iets nieuws te beleven

Als pedagogisch medewerkers kijken we naar de behoefte van het kind: waar hebben de kinderen vandaag zin in? Met een luisterend oor spelen we daarop in. Zodra school is afgelopen, vangt ons team de kinderen op in de eigen groepsruimte voor een gezamenlijk ‘thee-moment’. Even bijkomen van de afgelopen schooldag en daarna weer vol energie aan de slag. Ze kiezen zelf wat ze graag willen doen. Knutselen in de atelierhoek of in het handvaardigheidslokaal, kokkerellen aan het kookeiland, samen een spelletje spelen of een toneelstuk bedenken. Het kan hier allemaal! 

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar BSO Timpantee? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres heusden@ocmikz.nl . 

BSO Timpantee

 • Kasteellaan 40
 • 5156 CJ Heusden
 • Tel. 06-30571990
 • timpantee@mikz.nl
 • Contact: Marloes Verdonschot

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Oudercommissie

  Mikz wil je graag uitnodigen om lid te worden van de oudercommissie. Waarom? Omdat wij geloven in gezamenlijke aanpak en verantwoordelijkheid. Als oudercommissielid kun je in de lokale oudercommissie met de wijkmanager overleggen over de wijze waarop allerlei zaken bij Mikz worden geregeld en aangepakt. Denk daarbij aan de uitvoering van ons pedagogisch beleid of ons algemeen beleid op het gebied van voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht over openingstijden, de klachtenregeling en de prijzen van de kinderopvang.

  Ook als je geen ervaring of weinig tijd hebt ben je van harte welkom bij de oudercommissie! Meer weten? Neem contact op met de oudercommissie (het mailadres vind je links van deze box) of met de wijkmanager van deze locatie. 

  Even binnenkijken