Ontdek jouw wereld met Mikz

Peuterspeelzaal


Zomaar een dag op de peuteropvang van Mikz…

In de huishoek drinken Benthe en Jonathan een heerlijk kopje zelfgebrouwen heksenthee. Ze keuvelen gezellig met elkaar en vertellen elkaar verhalen over het thema lente. Dadelijk gaan ze samen nog even de was opvouwen. Achmed en Jesse stapelen in de bouwhoek houten blokken op elkaar voor de grootste wolkenkrabber van de wereld. Dan is er tijd voor feest, Benthe is jarig! Gezellig zitten de peuters samen in de kring, zingen liedjes en hebben alle aandacht voor de jarige Job. Benthe straalt! Daarna lekker samen naar buiten. Heerlijk kliederen in de modderkeuken. Vies worden mag!

Jouw kind ontdekt de wereld met Mikz

Je dreumes wordt een peuter en zijn wereld wordt groter. Naast goede zorg stimuleren we je peuter om met elkaar de wereld te ontdekken. We zorgen voor veel uitdaging: we bouwen torens, we schilderen met handen en voeten, we verkleden ons, bouwen dammen met water en zand en brouwen overheerlijke toverdrankjes. Niets is hier te gek. Tijdens het spel binnen en buiten, de liedjes en in de kring worden woorden van het huidige thema spelenderwijs aangeleerd. Je kind raakt niet uitgespeeld!

Peuterspeelzaal of peuterschool

Je peuter is bij ons van harte welkom! Er geldt een standaard afname van 2 dagdelen. Kinderen vanaf 2,5 jaar die meer ondersteuning nodig hebben, kunnen via een indicatie van het consultatiebureau 16 uur de peuterspeelzaal bezoeken. Onze peuterspeelzalen zijn gesloten tijdens schoolvakanties en op nationale feestdagen.

Goed voorbereid naar de basisschool

Vanaf twee jaar bereiden we de peuters spelenderwijs voor op de basisschool. Terwijl ze lekker spelen leren ze op meerdere ontwikkelingsgebieden tegelijk zowel op het gebied van taal, rekenvaardigheden, motoriek, als op het sociaal-emotionele vlak.

Als je kind naar de basisschool gaat, vindt er een overdracht plaats tussen de pedagogisch medewerkers en de school.

Meer informatie?

Meer weten over waar en hoe Mikz jouw peuter kan stimuleren en ondersteunen? Kijk verder op www.mikz.nl voor de mogelijkheden in jouw gemeente. Of bel 0416-369660 voor informatie.

 

Werken bij Mikz 

Vacatures

 

Waar vind je ons? 

Plattegrond