Ontdek jouw wereld met Mikz

Kinderdagverblijf


Zomaar een dag op de opvang van Mikz…

Op de slaapkamer slapen baby Roos en Shamira met hun eigen vertrouwde knuffeltje, ieder in hun eigen bedje. Baby Fleur is net wakker en doezelt nog even na tijdens de fles. Rens van één is wakker en kijkt tevreden rond bij de pedagogisch medewerker op schoot. Tijd om even lekker te knuffelen en samen een boekje van Dikkie Dik te lezen. Hij kijkt zijn ogen uit en schatert bij de poezengeluidjes! Als het boekje uit is kruipt hij naar zijn maatje Bram, die ontdekt wat hij met duplo kan doen. Rens kijkt toe en doet voorzichtige pogingen om het spel van Bram te imiteren. Er wordt zelfs wat met elkaar gebrabbeld. De pedagogisch medewerker maakt snel een foto om dit prille contact ook met de ouders te kunnen delen.

In de huishoek drinken Benthe en Jonathan een heerlijk kopje zelfgebrouwen heksenthee. Ze keuvelen gezellig met elkaar en vertellen elkaar verhalen over het thema lente. Dadelijk gaan ze samen nog even de was opvouwen. Achmed en Jesse stapelen in de bouwhoek houten blokken op elkaar voor de grootste wolkenkrabber van de wereld. Dan is er tijd voor feest, Benthe is jarig! Gezellig zitten de dreumesen en peuters samen in de kring, zingen liedjes en hebben alle aandacht voor de jarige Job. Benthe straalt! Daarna lekker samen naar buiten. Heerlijk kliederen in de modderkeuken. Vies worden mag!

Jouw kind ontdekt de wereld met Mikz

Je bent in blijde verwachting of je kindje is al weer wat ouder en je gaat weer aan het werk. Een spannend moment. Je kindje is nog zo klein! Je zoekt een plek waar je je kind vol vertrouwen achterlaat. Bij Mikz luisteren we goed naar jou, want jij kent je baby het best. Op het kinderdagverblijf slaapt en eet je kindje volgens het eigen ritme, net zoals thuis. Je kindje krijgt (meegebrachte )flesvoeding of moedermelk en als het wat ouder is zorgen we voor gezonde vaste voeding. 

We bieden je kind een rustige, vertrouwde omgeving. Onze pedagogisch medewerkers bieden je kind stimulerende activiteiten aan, passend bij hun ontwikkelingsfase. Je kind zal zich bij ons spelenderwijs samen met leeftijdsgenootjes verder ontwikkelen. En… we zijn dol op kroelen en knuffelen!

Natuurlijk ben je altijd welkom om te komen kijken en je kunt met al je vragen of opmerkingen terecht bij de pedagogisch medewerker. Op het Ouderportaal kun je volgen hoe het gaat met je kind.

Meer informatie

Meer weten over de kinderdagverblijven van Mikz? Raadpleeg het overzicht van locaties en laat je informeren over de mogelijkheden. 

Waar vind je ons? 

Plattegrond

 

Werken bij Mikz 

Vacatures