SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

Buitenschoolse opvang


Een dag op de BSO van Mikz…

De kinderen arriveren na school bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) en worden daar hartelijk ontvangen door een pedagogisch medewerker. Er is altijd een moment voor een lekker glaasje drinken en wat fruit. Even bijkomen van de drukke schooldag. En dan… lekker spelen!

Noud en Fons gaan naar de bouwhoek waar ze verder gaan met het bouwen van hun onderzeeboot. Rosa vergeet alles om zich heen in de leeshoek en laat zich meevoeren in haar boek. Even rust, voordat ze start met de workshop skeeleren. Saar, Faysal en Bram maken een mozaïek van papier en andere transparante vormen, op de lichtbak. “Ik ben een tovenaar”, roept Faysal trots uit als hij de overheadprojector aanzet en zijn creatie heel groot op de muur  ziet verschijnen. Verwonderd kijken de anderen naar de beelden en worden geïnspireerd om vervolgens hun eigen creaties te maken.

Spelend bouwen aan de toekomst bij Mikz

Je kind is welkom op de BSO, in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Hier beleeft je kind een plezierige tijd. Het team van pedagogisch medewerkers, beweegspecialisten, kunstenaars en andere talenten zorgen voor een uitdagend aanbod aan activiteiten, passend bij de leeftijd. Je kind kan o.a. kiezen uit sport & spel, techniek, natuur, creatief, expressie, media of koken. Hier kunnen ze zich heerlijk uitleven in beweging, zang, dans of andere creatieve kunsten.

We luisteren goed naar de kinderen. Sommigen zijn zelfs vertegenwoordigd in een Kinderraad en denken mee over het aanbod op de BSO. Stellen zij een nieuwe activiteit voor? Niets is te gek, we gaan ervoor!

Tijdens vakanties naar de BSO
Ook tijdens de schoolvakanties is je kind welkom bij de BSO. Samen maken we veel plezier. Iedere vakantie is er een uitdagend thema en een breed aanbod aan activiteiten.

Voorschoolse opvang

Gaat je kind naar de basisschool, maar moet je al voor schooltijd naar je werk? Dan is de voorschoolse opvang de juiste oplossing voor jou. Hier kan je kind rustig opstarten en zich voorbereiden op de schooldag. Vanaf 7.30 uur staan onze medewerkers klaar voor de kinderen. Als het tijd is om naar school te gaan, worden de kinderen lopend naar school gebracht door onze medewerkers. Als de afstand tot de school te ver is om te wandelen, worden Mikz-busjes ingezet. Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in de klas zit. Het vervoer naar school is gratis bij Mikz!

Voorschoolse opvang wordt uitsluitend in combinatie met naschoolse opvang (BSO) aangeboden.

Meer informatie?

Meer weten over de BSO's van Mikz? Raadpleeg het overzicht van locaties en laat je informeren over de mogelijkheden.