Ontdek jouw wereld met Mikz

Buitenschoolse opvang


Zomaar een dag op de BSO van Mikz…

De kinderen arriveren samen met de pedagogisch medewerker rond 15.30 uur op de Buitenschoolse Opvang (BSO). Eerst maar eens lekker een glaasje drinken en wat fruit eten. Even bijkomen van de drukke schooldag.

En dan… lekker spelen!

Jorik en Brend gaan naar de bouwhoek waar ze verder gaan met het bouwen van hun houten kar. Ilse vergeet alles om zich heen in de leeshoek en laat zich meevoeren in haar boek. Even rust, voordat ze straks meedoet aan de workshop skeeleren. Britt, Bjorn en Bram gaan in de ontdekhoek aan de gang met de lichtbak. Ze maken een mozaïek van papier en andere vormen. “Ik ben een tovenaar”, roept Bram trots uit als hij de overheadprojector aanzet. Verwonderd kijken de vriendjes naar de beelden die op de muur verschijnen.

Jouw kind ontdekt de wereld met Mikz

Je kind is welkom op de BSO in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Hier beleeft je kind een fantastische tijd. Een activiteitenteam zorgt voor een uitdagend aanbod aan activiteiten, passend bij de leeftijd. Je kind kan kiezen uit techniek, natuur, creatief, expressie of koken. Beweegspecialisten verzorgen sportclinics waarbij je kind lekker beweegt of in 5 tot 6 weken kennis maakt met een sport, zoals voetbal, tennis, skeeleren, hockey of atletiek. Als extra service bieden we op een aantal BSO's de mogelijkheid voor je kind om op de BSO de warme maaltijd te eten. We luisteren goed naar de kinderen. Ze zijn vertegenwoordigd in een Kinderraad en denken mee over het aanbod op de BSO. Stellen zij een nieuwe activiteit voor?Niets is te gek, we gaan ervoor!

Vakantieopvang

Maakt je kind al gebruik van de BSO bij Mikz? Ook tijdens de schoolvakanties is je kind welkom bij de BSO. Je kind beleeft ook dan een waar avontuur!  

Voorschoolse opvang

Gaat je kind naar de basisschool, maar moet je al voor schooltijd op weg naar je werk? Dan is de voorschoolse opvang de juiste oplossing voor jou. Hier kan je kind rustig opstarten en zich voorbereiden op de schooldag. Vanaf 7.30 uur staan onze medewerkers klaar voor de kinderen. Als het tijd is om naar school te gaan, worden de kinderen lopend naar school gebracht door onze medewerkers. Als de afstand tot de school te ver is om te wandelen, worden Mikz-busjes ingezet. Wij zorgen ervoor dat je kind netjes op tijd in de klas zit.

Het vervoer naar school is gratis bij Mikz!

Voorschoolse opvang wordt uitsluitend in combinatie met naschoolse opvang (BSO) aangeboden.

Meer informatie?

Meer weten over de BSO's van Mikz? Raadpleeg het overzicht van locaties en laat je informeren over de mogelijkheden. 

 

Werken bij Mikz 

Vacatures

 

Waar vind je ons? 

Plattegrond

 

BSO tijdens vakantie

Wil je weten wat de komende vakantie voor jou in petto heeft?

Kijk op de pagina BSO tijdens vakantie voor het programma.

In het stroomschema kun je zien naar welke BSO je kind mag.