Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO tijdens vakantie


Zomaar een BSO dag tijdens de vakantie ...

Bjorn en Joep kennen elkaar al van de BSO en houden allebei van voetbal. Ze hebben gekozen voor de voetbalclinic. Met hun voetbalschoenen aan worden ze opgevangen door de beweegspecialisten. Achmed en Alice gaan vandaag op avontuur. Ze gaan in de bossen op jacht naar een schat en bouwen een smokkelaarshut. Als echte rovers door de bossen struinen, dat wordt spannend! Gamen, wie houdt er niet van? Roos en Jeffrey kiezen het onderdeel game-mania. Niet op de tablet of de telefoon, maar levensecht. Ze zijn razend nieuwsgierig en popelen om te starten. Een luid gejuich stijgt op als de kids horen dat de dag wordt afgesloten met een overheerlijke zelf klaargemaakte picknick! Dit belooft een spetterende dag te worden samen met vrienden en vriendinnen!

Jouw kind ontdekt de wereld met Mikz

Vakantie! Dat betekent niet naar school, maar alleen maar leuke dingen doen! Als je kind ook tijdens de vakantie naar de BSO komt beleeft het iedere dag een spetterend avontuur. Hier komen kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Voor kinderen vanaf 7 jaar worden gave Spetterdagen georganiseerd. Grote activiteiten in verschillende thema's. Zo organiseren we natuur-, kook- en creatieve workshops. Beweegspecialisten verzorgen sportclinics waarbij je kind kennis kan maken met een sport, zoals voetbal, yoga, schermen, paardrijden of atletiek. Ook maken we avontuurlijke uitstapjes, naar bijvoorbeeld de Drunense Duinen of een kindertheatervoorstelling. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je kind zich thuis voelt en de tijd van zijn leven heeft. Het is tenslotte vakantie!

Meer informatie?

Kijk verder op www.mikz.nl voor onze locaties, inschrijven en tarieven. Of bel 0416 - 369660 voor informatie. 

 

Meivakantie- programma!

Adem in...

ADEM GROEN!

Sporten, bewegen en modderen in de buitenlucht?

Hoor je de vogeltjes al fluiten? Ruik je die frisse lentegeur? In de meivakantie zoeken we met jou de buitenlucht op! We gaan sporten, kliederen met modder, een eigen parfum en natuurolie maken en we gaan koken met ingrediƫnten die we zelf zoeken in het groen om ons heen. Trek je oude kleren maar alvast uit de kast en meld je aan, samen met je vrienden.

Natuurlijk is er ook weer een 7+ spetterdag!

 Mikz opent haar deuren van 22 april t/m 3 mei

 

Benieuwd naar de uitdagende activiteiten?

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA

 Beleef het ultieme buitengevoel tijdens onze 7+ SPETTERDAG

 Bekijk de S P E T T E R D A G

Naar welke BSO mag mijn kind in de vakantie?

Om te weten waar je kind wordt opgevangen in de vakantie, vind je hieronder een stroomschema. 

In het schema kun je aan de hand van de leeftijd van je kind en de reguliere opvang zien op welke (andere) locatie opvang is voorzien. 

Stroomschema Regio Waalwijk

Stroomschema Regio Heusden

 

Naar welke BSO mag mijn kind op een school-vrije dag?

Ook op een school-vrije dag kan je kind opgevangen worden (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen). In het schema kun je aan de hand van de leeftijd van je kind en de school waarop je kind zit, zien op welke (andere) locatie de opvang plaatsvindt.

Stroomschema school-vrije dag Waalwijk 

Stroomschema school-vrije dag Heusden