Ontdek jouw wereld met Mikz

Vakantieopvang


Zomaar een dag bij de vakantie-opvang van Mikz…

Bjorn en Joep kennen elkaar van de BSO en houden allebei van voetbal. Ze hebben gekozen voor de voetbalclinic. Met hun voetbalschoenen al aan worden ze opgevangen door de beweegspecialisten. Achmed en Alice gaan vandaag op avontuur. Ze gaan in de bossen op jacht naar een schat en bouwen een smokkelaarshut. Als echte rovers door de bossen struinen, dat wordt spannend! Gamen, wie houdt er niet van? Roos en Jeffrey kiezen het onderdeel game-mania. Niet op de tablet of de telefoon, maar levensecht. Ze zijn razend nieuwsgierig en popelen om te starten. Een luid gejuich stijgt op als de kids horen dat de dag wordt afgesloten met een overheerlijke zelf klaargemaakte picknick! Dit belooft een spetterende dag te worden samen met vrienden en vriendinnen!

Jouw kind ontdekt de wereld met Mikz

Vakantie! Dat betekent niet naar school, maar alleen maar leuke dingen doen! Bij de vakantieopvang van Mikz beleeft je kind iedere dag een spetterend avontuur. Hier komen kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zelf kiezen aan welke activiteiten ze willen deelnemen. Op deze ‘spetterende kiesdagen’, kan je kind kiezen uit uitdagende thema’s op verschillende locaties. Zo organiseren we natuur-, kook- en creatieve workshops. Beweegspecialisten verzorgen sportclinics waarbij je kind kennis kan maken met een sport, zoals voetbal, yoga, schermen, paardrijden of atletiek. Ook maken we avontuurlijke uitstapjes, naar bijvoorbeeld de Drunense Duinen of een kindertheatervoorstelling. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je kind zich thuis voelt en de tijd van zijn leven heeft. Het is tenslotte vakantie!

Iedereen is welkom!

Ook als je kind niet op de Buitenschoolse Opvang bij Mikz zit, is het mogelijk gebruik te maken van vakantieopvang. Ieder kind is welkom, al is het voor 1 dag!

Meer informatie?

Kijk verder op www.mikz.nl voor onze locaties, inschrijven en tarieven. Of bel 0416 - 369660 voor informatie. 

 

Kerstvakantie-programma!

Stap door de tijdmachine en neem een kijkje in de toekomst!

Kerstvakantie 2019-2020

Programma Heusden en Waalwijk 4-13 jaar

Spetterdagen 7+

 

Welke BSO?

Overal een super vakantieprogramma! Maar naar welke BSO ga je dan?

Kijk hier voor het overzicht in Heusden

Kijk hier voor het overzicht in Waalwijk