Ontdek jouw wereld met Mikz

Vakantieopvang


Zomaar een dag bij de vakantie-opvang van Mikz…

Bjorn en Joep kennen elkaar van de BSO en houden allebei van voetbal. Ze hebben gekozen voor de voetbalclinic. Met hun voetbalschoenen al aan worden ze opgevangen door de beweegspecialisten. Achmed en Alice gaan vandaag op avontuur. Ze gaan in de bossen op jacht naar een schat en bouwen een smokkelaarshut. Als echte rovers door de bossen struinen, dat wordt spannend! Gamen, wie houdt er niet van? Roos en Jeffrey kiezen het onderdeel game-mania. Niet op de tablet of de telefoon, maar levensecht. Ze zijn razend nieuwsgierig en popelen om te starten. Een luid gejuich stijgt op als de kids horen dat de dag wordt afgesloten met een overheerlijke zelf klaargemaakte picknick! Dit belooft een spetterende dag te worden samen met vrienden en vriendinnen!

Jouw kind ontdekt de wereld met Mikz

Vakantie! Dat betekent niet naar school, maar alleen maar leuke dingen doen! Bij de vakantieopvang van Mikz beleeft je kind iedere dag een spetterend avontuur. Hier komen kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Voor kinderen vanaf 7 jaar worden gave Spetterdagen georganiseerd. Grote activiteiten in verschillende thema's. Zo organiseren we natuur-, kook- en creatieve workshops. Beweegspecialisten verzorgen sportclinics waarbij je kind kennis kan maken met een sport, zoals voetbal, yoga, schermen, paardrijden of atletiek. Ook maken we avontuurlijke uitstapjes, naar bijvoorbeeld de Drunense Duinen of een kindertheatervoorstelling. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je kind zich thuis voelt en de tijd van zijn leven heeft. Het is tenslotte vakantie!

Iedereen is welkom!

Ook als je kind niet op de Buitenschoolse Opvang bij Mikz zit, is het mogelijk gebruik te maken van vakantieopvang. Ieder kind is welkom, al voor minimaal 5 vakantiedagen per jaar!

Meer informatie?

Kijk verder op www.mikz.nl voor onze locaties, inschrijven en tarieven. Of bel 0416 - 369660 voor informatie. 

 

Zomervakantie-programma!

De 4 elementen - Vuur, Water, Lucht en Aarde

Water en aarde maakt modder, veel water maakt plezier en vuur en water maakt... Ontdek het bij Mikz!

                    Poster Zomer

Benieuwd naar de uitdagende activiteiten?

Check het programma Heusden en Waalwijk 4-13 jaar

Deze zomer zijn er Spetterdagen voor IEDEREEN! Dezelfde Spetterdag bij heel Mikz, maar een activiteit speciaal voor jou op je eigen BSO.

Bekijk de Spetterdagen.

 

Naar welke BSO mag mijn kind?

Om te weten waar je kind wordt opgevangen in de vakantie en op schoolvrije dagen, vind je hieronder een stroomschema. 

In het schema kun je aan de hand van de leeftijd van je kind en de reguliere opvang zien op welke (andere) locatie opvang is voorzien. 

Stroomschema Regio Waalwijk

Stroomschema Regio Heusden