Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Lunt

 • BSO

Lotte Wintermans, wijkmanager BSO Lunt: "Vanaf 28 augustus 2023 heropenen we locatie de Lunt. BSO de Lunt heeft de luxe over een uitdagende buitenlocatie te beschikken. Hier ondernemen de kinderen allerlei sport- en beweegactiviteiten.  Of ze nu binnen of buiten zijn, de kinderen hebben hier volop de ruimte om lekker vrij te bewegen.”

Zelf kiezen

Voor de kinderen is het echt iets om naar uit te kijken: buitenschoolse opvang (BSO) in een gerenoveerde boerderij van de plaatselijke scoutingvereniging AZG. Hier is BSO Lunt gevestigd, voor kinderen in de leeftijd van zeven jaar en ouder. Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan we met de BSO-kinderen op bezoek bij BSO 't Buitenhuis. Na schooltijd zoeken kinderen elkaar hier bewust op of trekken ze zich juist even terug voor wat ontspanning. Ze lezen een boek of bespreken met elkaar de afgelopen schooldag. De kinderen kiezen zelf waar ze bij aansluiten, opvang is immers ook vrije tijd.

Sporten met z’n allen

Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor ieder kind en proberen de activiteiten zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij hun interesse en belevingswereld. Een professional in sport en bewegen komt iedere maandag, dinsdag en donderdag bij ons op bezoek en laat de kinderen op het buitenspeelterrein kennismaken met allerlei sporten.

Stoer scoutinggebouw

De groepsruimte van de BSO bevindt zich op de begane grond van het scoutinggebouw, in de ruimte van de welpen. Een hele toffe ruimte, waar basisschoolkinderen zich helemaal thuis voelen. De grote raampartij en prettige lichtinval versterken dit gevoel. De kinderen zijn vaak creatief bezig: ze knutselen of koken samen in de keuken. Ook het ruime speelterrein biedt volop mogelijkheden: lekker rennen op het grote grasveld, voetballen, badmintonnen of korfballen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl

BSO Lunt

 • Loeffstraat 60
 • 5142 ES Waalwijk
 • Tel. 06-30520063
 • lunt@mikz.nl
 • Contact: Lotte Wintermans

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Oudercommissie

  Mikz wil je graag uitnodigen om lid te worden van de oudercommissie. Waarom? Omdat wij geloven in gezamenlijke aanpak en verantwoordelijkheid. Als oudercommissielid kun je in de lokale oudercommissie met de wijkmanager overleggen over de wijze waarop allerlei zaken bij Mikz worden geregeld en aangepakt. Denk daarbij aan de uitvoering van ons pedagogisch beleid of ons algemeen beleid op het gebied van voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht over openingstijden, de klachtenregeling en de prijzen van de kinderopvang.

  Ook als je geen ervaring of weinig tijd hebt ben je van harte welkom bij de oudercommissie! Meer weten? Neem contact op met de oudercommissie (het mailadres vind je links van deze box) of met de wijkmanager van deze locatie. 

  Even binnenkijken