Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Lunt

 • BSO

Sharona Simmons, wijkmanager BSO Lunt: “BSO Lunt heeft de luxe over een super leuke buitenlocatie te beschikken. Hier ondernemen de kinderen allerlei sportactiviteiten. De trampoline, die is ook heel populair. Of ze nu binnen of buiten zijn, de kinderen hebben hier volop de ruimte om lekker vrij te bewegen.”

Zelf kiezen

Voor de kinderen is het echt iets om naar uit te kijken: buitenschoolse opvang (BSO) in een gerenoveerde boerderij van de plaatselijke scoutingvereniging AZG. Hier is BSO Lunt gevestigd, voor kinderen in de leeftijd van zeven jaar en ouder. Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan we met de BSO-kinderen op bezoek bij BSO BaLaDe. Na schooltijd zoeken kinderen elkaar hier bewust op of trekken ze zich juist even terug voor wat ontspanning. Ze lezen een boek of bespreken met elkaar de afgelopen schooldag. De kinderen kiezen zelf waar ze bij aansluiten, opvang is immers ook vrije tijd.

Sporten met z’n allen

Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor ieder kind en proberen de activiteiten zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij hun interesse en belevingswereld. Een professional in sport en bewegen komt iedere maandag, dinsdag en donderdag bij ons op bezoek en laat de kinderen op het buitenspeelterrein kennismaken met allerlei sporten.

Stoer scoutinggebouw

De groepsruimte van de BSO bevindt zich op de begane grond van het scoutinggebouw, in de ruimte van de welpen. Een hele toffe ruimte, waar basisschoolkinderen zich helemaal thuis voelen. De grote raampartij en prettige lichtinval versterken dit gevoel. De kinderen zijn vaak creatief bezig: ze knutselen of koken samen in de keuken. Ook het ruime speelterrein biedt volop mogelijkheden: lekker rennen op het grote grasveld, voetballen, badmintonnen of korfballen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl

BSO Lunt

 • Loeffstraat 60
 • 5142 ES Waalwijk
 • Tel. 06-30520063
 • lunt@mikz.nl
 • Contact: Sharona Simmons

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Kom bij de Oudercommissie!


  Gevraagd en ongevraagd meedenken over allerlei beleidsmatige en praktische zaken. Op locatie, en in de centrale oc. Hierin bespreken oc-leden met de directeur-bestuurder het beleid op organisatieniveau en brengen er advies over uit. De directie van Mikz stelt het 'klankbord' van deze centrale oc voor strategische beleidszaken zeer op prijs.

  Belangstelling, of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Vraag meer info op je locatie of stuur ons een mail. Het mailadres staat op de onderste regel hiernaast. Wij waarderen je inbreng zeer!