Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Kompas

 • BSO
 • VSO

Janneke Scheij, wijkmanager BSO Het Kompas: “Onze BSO kent een heel leuk, wisselend aanbod van activiteiten. De kinderen denken hier samen met ons over na, door zelf ideeën aan te dragen.”

Ik mag zelf kiezen!

Gaat jouw kind naar de basisschool in Nieuwkuijk? Dan is hij of zij van harte welkom bij de voorschoolse opvang (VSO) en de buitenschoolse opvang (BSO) van Het Kompas. Die bieden we in hetzelfde gebouw als waar basisschool Het Kompas is gevestigd. 
Opvang is wat ons betreft vrije tijd voor je kind. Daarom laten we kinderen zelf bepalen wat ze het liefste doen. We bieden ieder kind volop ruimte om zich bij een activiteit aan te sluiten. Bij het Kompas kunnen kinderen ontspannen lunchen, spelen en uitrusten. In de hal is volop speelruimte, waar kinderen elkaar opzoeken. Rustig een boek of tijdschrift lezen of juist lekker rennen en bewegen: het kan allemaal.

Iedereen een eigen plekje

Als pedagogisch medewerkers vinden we het belangrijk dat ieder kind wordt gehoord en een eigen plekje heeft in de groep. We luisteren naar de verhalen die kinderen willen delen en bieden hen alle mogelijkheid de ervaringen van de afgelopen schooldag met ons door te nemen. Voor sport en spel en bij creatieve activiteiten maken we gebruik van de expertise van professionals.

Heel veel keuzes

De kinderen die naar de VSO, TSO of BSO van Het Kompas komen, maken gebruik van een eigen groepsruimte. Hier organiseren we telkens nieuwe dagactiviteiten en mini-workshops waarbij kinderen op fantasievolle wijze creatief aan de slag gaan. Een knusse loungehoek, een huishoek, een timmerhoek en een grote stamtafel nodigen kinderen uit om gezellig samen te eten, te knutselen of een spelletje te doen. In het gebouw zijn een mediatheek en een grote speelzaal aanwezig waarvan de kinderen ook gebruik mogen maken.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze VSO, TSO en BSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres vlijmen@ocmikz.nl .

Even rondkijken?

Schermafbeelding 2020 05 12 om 09.52.16

De kinderen van BSO Kompas nemen je alvast mee.

BSO Kompas

 • Nieuwkuijksestraat 98
 • 5253 AJ Nieuwkuijk
 • Tel. 06-20627645
 • kompas@mikz.nl
 • Contact: Janneke Scheij

Openingstijden

 • BSO
 • VSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Oudercommissie

  Mikz wil je graag uitnodigen om lid te worden van de oudercommissie. Waarom? Omdat wij geloven in gezamenlijke aanpak en verantwoordelijkheid. Als oudercommissielid kun je in de lokale oudercommissie met de wijkmanager overleggen over de wijze waarop allerlei zaken bij Mikz worden geregeld en aangepakt. Denk daarbij aan de uitvoering van ons pedagogisch beleid of ons algemeen beleid op het gebied van voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht over openingstijden, de klachtenregeling en de prijzen van de kinderopvang.

  Ook als je geen ervaring of weinig tijd hebt ben je van harte welkom bij de oudercommissie! Meer weten? Neem contact op met de oudercommissie (het mailadres vind je links van deze box) of met de wijkmanager van deze locatie.