Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Koning Rembrandt

 • BSO

Naast BSO Koning Groen, in de dependance van basisschool Villa Vlinderhof in Sprang-Capelle, is BSO Koning Rembrandt gevestigd. Dit is een 7+ BSO waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Alles is ingericht om kinderen in een uitdagende omgeving te prikkelen en de wereld op hun eigen manier te laten ontdekken.

Een fijne, centrale ontmoetingsplek

In de lichte centrale ruimte staan lange tafels waar de kinderen bij binnenkomst gezellig een hapje en een drankje kunnen nuttigen, maar ook samen een gezelschapsspel kunnen spelen. Speciaal voor de fijnproevers en smaakmakers is er een keuken waar zij hun kookkunsten tentoon kunnen stellen.

Uitdagende speelhoeken

Er zijn verschillende hoeken ingericht waarin de kinderen kunnen spelen of zich terug kunnen trekken. Zo is er, naast de keuken, een bouwplaats, lees/chillruimte en een technisch ontdekatelier. Hier kan geëxperimenteerd worden met verschillende materialen en gereedschappen. De lichttafel zorgt voor een extra ‘speeldimensie‘.

Ontspannen sfeer

We streven naar een ontspannen sfeer op de BSO. Naast de uitdagende hoeken is er veel ruimte om lekker even stoom af te blazen na een lange schooldag. We maken tijd om naar de verhalen te luisteren en proberen zoveel mogelijk op hun behoeftes en interesses in te spelen. Activiteiten worden hierop afgestemd.

Spetterend vakantieprogramma

Vakantieopvang vindt plaats bij kindcentrum Koning Groen. We betrekken de kinderen van tevoren bij het thema en het activiteiten-aanbod. Samen maken we een draaiboek en gaan zo een geweldige vakantieperiode tegemoet. Daarnaast zijn er ‘Spetterdagen’ waarop activiteiten groots, en soms i.s.m. andere BSO’s , worden georganiseerd.

Scholen

Onze BSO wordt bezocht door kinderen van kindcentrum Koning Groen en de basisscholen Villa Vlinderhof, Koningsschool, Vrijhoeve en Linus Driessen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres sprang@ocmikz.nl

BSO Koning Rembrandt

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Oudercommissie

  Mikz wil je graag uitnodigen om lid te worden van de oudercommissie. Waarom? Omdat wij geloven in gezamenlijke aanpak en verantwoordelijkheid. Als oudercommissielid kun je in de lokale oudercommissie met de wijkmanager overleggen over de wijze waarop allerlei zaken bij Mikz worden geregeld en aangepakt. Denk daarbij aan de uitvoering van ons pedagogisch beleid of ons algemeen beleid op het gebied van voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht over openingstijden, de klachtenregeling en de prijzen van de kinderopvang.

  Ook als je geen ervaring of weinig tijd hebt ben je van harte welkom bij de oudercommissie! Meer weten? Neem contact op met de oudercommissie (het mailadres vind je links van deze box) of met de wijkmanager van deze locatie. 

  Even binnenkijken