Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Koning Rembrandt

 • BSO

Sinds januari 2024 is BSO Koning Rembrandt opgegaan in KC Japie Krekel, waarvan Marthe van Berkel de wijkmanager is. Deze buitenschoolse opvang richt zich specifiek op kinderen van 7 jaar en ouder, met een bevlogen team dat hier specifiek voor is aangetrokken. De omgeving is zo ontworpen dat het kinderen uitdaagt en hen in staat stelt de wereld op hun eigen unieke manier te verkennen.

Uitdagende speelhoeken

Gelegen in een vleugel van buurthuis de Vrijhoeve, deelt BSO Koning Rembrandt de vleugel met de peuterspeelzaal van Mikz. De BSO is ingedeeld in verschillende ruimtes, zoals de vaste stamgroep, een lees-/chillhoek, en een zolder met verschillende bouw- en techniekhoeken. Zowel de keuken met aangrenzende ruimte als het buitenterrein dienen als gezamenlijke ruimte. 

Ontspannen sfeer

We streven naar een ontspannen, knusse sfeer op de BSO die aansluit bij de behoeftes van de 7+ doelgroep. De verschillende ruimtes zorgen dat de kinderen zelf kunnen kiezen in welke sfeer zij willen genieten van hun BSO-middag. 

Spetterend vakantieprogramma

Vakantieopvang vindt plaats bij kindcentrum Koning Groen. We betrekken de kinderen van tevoren bij het thema en het activiteiten-aanbod. Samen maken we een draaiboek en gaan zo een geweldige vakantieperiode tegemoet. Daarnaast zijn er ‘Spetterdagen’ waarop activiteiten groots, en soms i.s.m. andere BSO’s , worden georganiseerd.

Scholen

Onze BSO wordt bezocht door kinderen van kindcentrum Koning Groen en de basisscholen Villa Vlinderhof, Koningsschool, Vrijhoeve en Linus Driessen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen vooraf, indien je dat wilt, de 'pedagogische visie van Mikz' naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres sprang@ocmikz.nl

BSO Koning Rembrandt

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Oudercommissie

  Mikz wil je graag uitnodigen om lid te worden van de oudercommissie. Waarom? Omdat wij geloven in gezamenlijke aanpak en verantwoordelijkheid. Als oudercommissielid kun je in de lokale oudercommissie met de wijkmanager overleggen over de wijze waarop allerlei zaken bij Mikz worden geregeld en aangepakt. Denk daarbij aan de uitvoering van ons pedagogisch beleid of ons algemeen beleid op het gebied van voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht over openingstijden, de klachtenregeling en de prijzen van de kinderopvang.

  Ook als je geen ervaring of weinig tijd hebt ben je van harte welkom bij de oudercommissie! Meer weten? Neem contact op met de oudercommissie (het mailadres vind je links van deze box) of met de wijkmanager van deze locatie. 

  Even binnenkijken