Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Koningsschool

 • BSO

Na de zomervakantie van 2019 heeft Mikz een nieuwe BSO geopend bij de Koningsschool op Landgoed Driessen. De BSO is in een mooie lichte ruimte op de begane grond gevestigd, dicht bij de keuken en de speelzaal. Vanuit deze ruimte kunnen de kinderen direct naar de buitenspeelplaats.

In de centrale ruimte is een ontmoetingsplek in huiselijke sfeer waar de kinderen bij binnenkomst gezamenlijk gezellig een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Op een later moment in de middag kunnen zij hier gezelschapsspelletjes doen.

Daarnaast zijn er verschillende hoeken ingericht waarin de kinderen kunnen spelen: een huishoek, een bouwhoek, een lees/chillhoek en kookhoek. Daarnaast zijn er twee creatieve hoeken ingericht: een atelier en een ontdekhoek, met daarin onder andere een lichttafel en een overheadprojector.

Uiteraard is de BSO ingericht vanuit de drie pedagogen-visie van Mikz. Meer over deze visie in de map Documentatie rechts op deze pagina.

Wilt u meer weten over onze werkwijze/aanpak? Dat kan. Na het maken van een telefonische afspraak kunt u binnen lopen bij onze buitenschoolse opvang. Wij leiden u graag rond en geven alle uitleg die u wenst. Ontvangt u liever (eerst) schriftelijke informatie? Stuur ons dan een mail. U krijgt ons informatiepakket zo snel mogelijk thuisgestuurd. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres sprang@ocmikz.nl .

BSO Koningsschool

 • Burgemeester van Casterenstraat 41
 • 5146 GA Waalwijk
 • Tel. 06-30584735
 • koningsschool@mikz.nl
 • Contact: Mo van Sas

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Kom bij de Oudercommissie!


  Gevraagd en ongevraagd meedenken over allerlei beleidsmatige en praktische zaken. Op locatie, en in de centrale oc. Hierin bespreken oc-leden met de directeur-bestuurder het beleid op organisatieniveau en brengen er advies over uit. De directie van Mikz stelt het 'klankbord' van deze centrale oc voor strategische beleidszaken zeer op prijs.

  Belangstelling, of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Vraag meer info op je locatie of stuur ons een mail. Het mailadres staat op de onderste regel hiernaast. Wij waarderen je inbreng zeer!

  Even binnenkijken