Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Meerdijk

 • BSO
 • VSO

Anja Geerts, wijkmanager BSO en VSO Meerdijk: “Dit is een echte ‘buiten BSO’. De regenlaarsjes die we voor alle kinderen hebben klaarstaan, laten dat zien zodra je binnenstapt. Met vergrootglazen en vangnetten gaan de kinderen buiten op zoek naar beestjes.”

Gezellig samen spelen

Op BSO Meerdijk verwelkomen we iedere maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Op elke schooldag vangen we ook kinderen op voordat school begint. Deze kinderen zijn 4 tot en met 12 jaar oud. Op woensdagen en vrijdagen gaan we op bezoek bij de kinderen van BSO Juliana van Stolberg. Kinderen die voordat de school start naar ons toekomen, ontspannen met een boek of tijdens het spelen van een spelletje. We zorgen dat de kinderen allemaal ruim op tijd in het klaslokaal aanwezig zijn.
Kinderen van de BSO verdelen we in twee groepen, die in gezellig aangeklede ruimten met elkaar activiteiten ondernemen of juist kiezen voor wat ontspanning. Zodra de kinderen uit school komen, is er een tafelmoment en drinken en eten we samen. Hierna splitsen de kinderen zich op natuurlijke wijze op in groepjes voor sport en spel, creatieve activiteiten en activiteiten die ze buiten ondernemen.

Gezond is óók heel lekker

Onze pedagogisch medewerkers vinden het belangrijk dat het de kinderen aan niets ontbreekt en dat ze zich thuis voelen op onze BSO. Betrokkenheid tonen en luisteren naar de verhalen waar de kinderen mee komen, staan dan ook centraal. Bewust omgaan met voeding is bij ons tevens een aandachtspunt. Daarom kijken we samen met de kinderen naar gezonde voeding en eten we biologisch fruit en biologische koekjes. We betrekken de kinderen bij dit onderwerp door bijvoorbeeld een moestuintje te onderhouden en regelmatig een bezoek aan de fruitboer te brengen. Leuk en leerzaam tegelijkertijd!

Stoere, houten materialen

De ruimtes van onze opvang kenmerken zich door een eigentijdse stijl met veel stoere houten materialen en meubels. We hebben een fijne peutergymzaal en tijdens het buitenspelen maken de kinderen gebruik van de mooie buitenruimte. Het parkje achter de school is een andere plek waar we graag komen. En is het slecht weer, dan wijken we uit naar de kleutergymzaal!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de BSO Meerdijk? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres meerdijk@ocmikz.nl .

BSO Meerdijk

 • Frans Halslaan 17
 • 5143 GJ Waalwijk
 • Tel. 06-19001561
 • meerdijk@mikz.nl
 • Contact: Anja Geerts

Openingstijden

 • BSO
 • VSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Kom bij de Oudercommissie!


  Gevraagd en ongevraagd meedenken over allerlei beleidsmatige en praktische zaken. Op locatie, en in de centrale oc. Hierin bespreken oc-leden met de directeur-bestuurder het beleid op organisatieniveau en brengen er advies over uit. De directie van Mikz stelt het 'klankbord' van deze centrale oc voor strategische beleidszaken zeer op prijs.

  Belangstelling, of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Vraag meer info op je locatie of stuur ons een mail. Het mailadres staat op de onderste regel hiernaast. Wij waarderen je inbreng zeer!