SPELEND
BOUWEN

aan je toekomst

BSO Ruige Wilde Beren

 • BSO

Marthe van Berkel, wijkmanager bij BSO Ruige Wilde Beren: “Deze BSO staat in het teken van sport. We bevinden ons in een fantastische omgeving, waar de kinderen volop ruimte hebben om te bewegen.”

Samen dansen in de disco

Leerlingen uit de bovenbouw zijn iedere maandag, dinsdag en donderdag welkom op de BSO van de Ruige Wilde Beren. Daar komt de afkorting RWB dus vandaan. En er is nog een reden: De BSO is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging RWB uit Waalwijk. Na schooltijd komen de kinderen hier samen voor een gezellige middag samenspelen of ontspanning. Eenmaal gearriveerd, is er tijd voor wat drinken en een stuk fruit. De kinderen bespreken de indrukken van de afgelopen schooldag en zoeken elkaar vanzelf op tijdens het spelen. Er is van alles te doen, van knutselen tot tafeltennis en van lezen tot spelletjes spelen en dansen in de disco. Op woensdag- en vrijdagmiddag gaan we met de BSO-kinderen op bezoek bij BSO Villa Vlinderhof. 

We sporten én koken

Als pedagogisch medewerkers houden we de speciale behoeften van ieder kind goed in de gaten. Wanneer een kind net wat meer rust en ruimte nodig heeft, dan kan dat. We staan open voor ieder verhaal dat een leerling ons te vertellen heeft. Met diverse activiteiten spelen we in op de belevingswereld van de kinderen, afgestemd op hun leeftijd. Professionals op het gebied van sport en spel laten de kinderen spelenderwijs kennismaken met allerlei sporten. Dat is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel erg gezond! Binnen staan we regelmatig samen in de keuken om een lekkere maaltijd te bereiden of koekjes te bakken.

Hier mag je elke dag het voetbalveld op

Midden tussen de sportvelden van Landgoed Driessen: een meer vrije ruimte kun je je als kind niet wensen. Als het weer het even toelaat, kunnen de kinderen zich buiten volop uitleven op de voetbalvelden waar we gebruik van mogen maken.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres sprang@ocmikz.nl .

BSO Ruige Wilde Beren

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr