Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Duinsprong

 • BSO
 • VSO
 • VAK

Nienke Fenn, wijkmanager BSO Duinsprong: “Onze opvang is in hetzelfde gebouw als basisschool de Duinsprong gevestigd. Dat vinden veel ouders een groot voordeel.”

Buitenschoolse opvang (BSO)

Bij de buitenschoolse opvang van de Duinsprong bevinden kinderen zich op bekend terrein. In het gebouw van basisschool de Duinsprong ontmoeten de leerlingen elkaar voor voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO). Op onze BSO-locatie krijgen kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar alle ruimte om zich even terug te trekken in een knusse leeshoek, te knutselen in het atelier, een rollenspel te spelen in de huishoek of bouwwerken creëren in de bouwhoek. We merken dat de kinderen graag ervaringen uitwisselen en samen nieuwe ontdekkingen doen. Al spelenderwijs met elkaar worden ze steeds wijzer. De kinderen kunnen kiezen uit een uitgebreid activiteitenaanbod. Opvangtijd is tenslotte ook vrije tijd. De BSO is groot, we vangen veertig kinderen op. Desondanks ademt de locatie een heel gemoedelijke en huiselijke sfeer. Als je wilt, kan je kind na de BSO bij ons aansluiten voor een gezonde warme maaltijd. 

Op woensdagmiddag gaan we met de BSO-kinderen op bezoek bij BSO WereldWijs. We vinden het belangrijk dat kinderen aansluiting vinden bij hun persoonlijke interesses en bieden daarom verschillende dagactiviteiten.  

Contact 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO en VSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres drunen@ocmikz.nl .

BSO Duinsprong

Openingstijden

 • BSO
 • VSO
 • VAK
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Kom bij de Oudercommissie!


  Gevraagd en ongevraagd meedenken over allerlei beleidsmatige en praktische zaken. Op locatie, en in de centrale oc. Hierin bespreken oc-leden met de directeur-bestuurder het beleid op organisatieniveau en brengen er advies over uit. De directie van Mikz stelt het 'klankbord' van deze centrale oc voor strategische beleidszaken zeer op prijs.

  Belangstelling, of vrijblijvend een vergadering bijwonen? Vraag meer info op je locatie of stuur ons een mail. Het mailadres staat op de onderste regel hiernaast. Wij waarderen je inbreng zeer!

  Even binnenkijken