Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO Duinsprong

 • BSO
 • VSO
 • VAK

Nienke Fenn, wijkmanager BSO Duinsprong: “Onze opvang is in hetzelfde gebouw als basisschool de Duinsprong gevestigd. Dat vinden veel ouders een groot voordeel.”

Buitenschoolse opvang (BSO)

Bij de buitenschoolse opvang van de Duinsprong bevinden kinderen zich op bekend terrein. In het gebouw van basisschool de Duinsprong ontmoeten de leerlingen elkaar voor voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO). Op onze BSO-locatie krijgen kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar alle ruimte om zich even terug te trekken in een knusse leeshoek, te knutselen in het atelier, een rollenspel te spelen in de huishoek of bouwwerken creëren in de bouwhoek. We merken dat de kinderen graag ervaringen uitwisselen en samen nieuwe ontdekkingen doen. Al spelenderwijs met elkaar worden ze steeds wijzer. De kinderen kunnen kiezen uit een uitgebreid activiteitenaanbod. Opvangtijd is tenslotte ook vrije tijd. De BSO is groot, we vangen veertig kinderen op. Desondanks ademt de locatie een heel gemoedelijke en huiselijke sfeer. Als je wilt, kan je kind na de BSO bij ons aansluiten voor een gezonde warme maaltijd. 

Op woensdagmiddag gaan we met de BSO-kinderen op bezoek bij BSO WereldWijs. We vinden het belangrijk dat kinderen aansluiting vinden bij hun persoonlijke interesses en bieden daarom verschillende dagactiviteiten.  

Contact 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze BSO en VSO? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf indien je dat wilt, vooraf de pedagogische visie van Mikz' naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres drunen@ocmikz.nl .

BSO Duinsprong

Openingstijden

 • BSO
 • VSO
 • VAK
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Oudercommissie

  Mikz wil je graag uitnodigen om lid te worden van de oudercommissie. Waarom? Omdat wij geloven in gezamenlijke aanpak en verantwoordelijkheid. Als oudercommissielid kun je in de lokale oudercommissie met de wijkmanager overleggen over de wijze waarop allerlei zaken bij Mikz worden geregeld en aangepakt. Denk daarbij aan de uitvoering van ons pedagogisch beleid of ons algemeen beleid op het gebied van voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht over openingstijden, de klachtenregeling en de prijzen van de kinderopvang.

  Ook als je geen ervaring of weinig tijd hebt ben je van harte welkom bij de oudercommissie! Meer weten? Neem contact op met de oudercommissie (het mailadres vind je links van deze box) of met de wijkmanager van deze locatie. 

  Even binnenkijken