Ontdek jouw wereld met Mikz

BSO 't Pieck

 • BSO

Nienke Fenn, wijkmanager BSO 't Pieck: “Onze BSO is gevestigd in "Het Pieck centrum voor kunsten" in De Voorste Venne . Basisschool Olof Palme bevindt zich op loopafstand. Onder het motto "ontmoet cultuur" bieden wij hier een breed aanbod aan activiteiten en ontspanning aan."

Jezelf zijn

Na schooltijd gewoon even doen waar je zin in hebt, dat staat bij BSO 't Pieck centraal. Kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar kunnen na schooltijd zelf kiezen hoe zij hun tijd indelen. Even lekker kletsen met een van onze pedagogische medewerkers of liever de buitenlucht in? En daarnaast een workshop volgen via Het Pieck centrum voor kunsten? Bij BSO 't Pieck is het allemaal mogelijk.

Workshops

Met een locatie midden in een centrum voor kunsten zijn de mogelijkheden om jezelf creatief en expressief uit te drukken eindeloos. In onze eigen BSO-ruimte bevindt zich een ruim aanbod aan materialen, maar graag maken we ook gebruik van de omgeving (binnen én buiten) die een centrum voor kunsten met zich mee brengt. Door de nauwe samenwerking bieden zij de mogelijkheid om elke middag deel te nemen aan een divers aanbod aan workshops. Laat je fantasie prikkelen!

Vakantie-kiesdagen!

Vanaf zeven jaar kunnen kinderen tijdens de vakantieweken kiezen om deel te nemen aan diverse Spetterende workshops die plaats vinden op een BSO-locatie van Mikz; de zogenaamde kies-dagen. Zo proberen we een heel divers aanbod en een afwisselend programma samen te stellen met leuke uitdagingen voor het kind. Het moet echt als vakantie voelen! Zie voor meer informatie het Spetterend vakantieaanbod.

Deze BSO is gesloten tijdens schoolvakanties. Kinderen spelen tijdens vakanties en op schoolvrije dagen bij BSO Sportpark.  

Contact 

Ben je nieuwsgierig geworden naar BSO 't Pieck? Kom dan eens een kijkje nemen op onze locatie. We leiden je graag rond en sturen, indien je dat wilt, vooraf een informatiepakket naar je op. Zo kun je thuis alvast meer te weten komen over onze visie en werkwijze. Stuur ons daarvoor een e-mail op klant@mikz.nl. Onze oudercommissie is bereikbaar via het mailadres drunen@ocmikz.nl .

BSO 't Pieck

 • Anton Pieckplein 71
 • 5152 LZ Drunen
 • Tel. 06-83282860
 • pieck@mikz.nl
 • Contact: Nienke Fenn

Openingstijden

 • BSO
 • Ma
  Di
  Wo
  Do
  Vr

  Oudercommissie

  Mikz wil je graag uitnodigen om lid te worden van de oudercommissie. Waarom? Omdat wij geloven in gezamenlijke aanpak en verantwoordelijkheid. Als oudercommissielid kun je in de lokale oudercommissie met de wijkmanager overleggen over de wijze waarop allerlei zaken bij Mikz worden geregeld en aangepakt. Denk daarbij aan de uitvoering van ons pedagogisch beleid of ons algemeen beleid op het gebied van voeding, opvoeding, veiligheid en gezondheid. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht over openingstijden, de klachtenregeling en de prijzen van de kinderopvang.

  Ook als je geen ervaring of weinig tijd hebt ben je van harte welkom bij de oudercommissie! Meer weten? Neem contact op met de oudercommissie (het mailadres vind je links van deze box) of met de wijkmanager van deze locatie. 

  Even binnenkijken